Još uvijek stignete pomoći štićenicima Zajednice Cenacolo!

Društveno odgovorna i humanitarna akcija tvrtke SPAR i Zajednice Cenacolo naziva 'Ne šparaj na ljubavi' zbog velikog je interesa još uvijek u tijeku u svim većim trgovinama SPAR-a!
Autor: Laudato/M.S. Photo: promo ponedjeljak, 05. studenog 2018. u 15:57
''Dobre šalice'' oslikane inspirativnim, zabavnim porukama i ilustracijama jedinstven su poklon, a nastale su na radionicama unutar Zadruge ''Pontes Salutis“ (Mostovi spasa), pokrenutoj na inicijativu Zajednice Cenacolo.
 
Zajednica Cenacolo djeluje već četvrt stoljeća i nudi prostor u kojem se mladima suočenima s problemom ovisnosti kroz molitvu i rad pomaže u ponovnom stjecanju odgovornosti i izgradnji dostojanstva te im se pruža potpora kako bi pronašli ispravan put i stvorili priliku za novim početkom. 
 
Akcija ''Ne šparaj na ljubavi“ namijenjena je izdvajanju sredstava za Zajednicu Cenacolo, čijim se štićenicima ovom konkretnom, financijskom potporom omogućava bolja svakodnevica, a posljedično im se uvelike olakšava proces resocijalizacije, tj. vraćanja u normalni društveni život.

Kupnjom samo jedne šalice od 30 kuna u SPAR trgovinama pomažete projekt Zajednice Cenacolo i njihovim štićenicima darujete nadu za novim, boljim životom.

Vrijednost ove akcije proizlazi iz činjenice da se Zajednica ne financira od državnih sredstava, a šalice su izrađene s puno truda i ljubavi i kupnjom pomažete mladima iz Zajednice Cenacolo da pronađu istinske životne vrijednosti.

 

 Da biste komentirali, prijavite se.