Laudato TV program za četvrtak 7.11.2019.

Izdvajamo: u 19:30 Što nam kaže Sveto pismo, vjerska emisija. Želimo otkriti kako Bog odgaja svoje odabrane za pravu proročku autentičnost i da se angažiraju oko velikih stvari. U ovoj emisiji tema je prorok Jona.
Autor: Laudato/J.B. Photo: screenshot četvrtak, 07. studenog 2019. u 09:37

07:45 Pod smokvom, vjerska emisija

07:55 Katolički kalendar, sv. Engelbert, vjerska emisija

08:00 Mali katekizam, vjerska emisija. Mali katekizam razjašnjava što su to grijesi.

08:03 Zgode Emily i Alexandera, crtana serija. U Njemačkoj će Emily i Alexander upoznati cepelin.

08:27 Maminjami, gastro emisija. Na Maminjami tanjuru izraslo je drvo. Sastoji se od junetine, mahuna, tvrdog sira i prešane šunke.

08:30 Izdvojeno, informativna emisija

08:45 Živopisi, emisija.

09:30 Glazbeni film o slučaju Stepinac, dokumentarni film. Film fra Šimuna Šite Ćorića u kojem uz glazbu i sliku predstavlja priču o mladiću koji je postao svetac.

10:30 Blagoslovljen tek, emisija. Ekipa Blagoslovljenog teka ovog puta bila je u domu Nenada i Ivone i njihovog dvogodišnji sin Leon. Što smo razgovarali, što smo kuhali, saznajte u emisiji!

11:15 Recepti oca Lea, kulinarska emisija. U novim Receptima oca Lea saznat ćemo što čini jedan dom i kako nas hrana može zbližiti kao obitelj.

11:45 Maminjami, gastro emisija. Na Maminjami tanjuru izraslo je drvo. Sastoji se od junetine, mahuna, tvrdog sira i prešane šunke.

8:30 Izdvojeno, inform

12:00 Anđeo Gospodnji, molitva

12:02 Majka Angelica, emisija. Majka Angelica priča o raju, čistilištu i paklu. Ima li granica Božja ljubav i kako doći u nebo, promišljajte s njom u novom nastavku emisije.

13:00 Pod smokvom, vjerska emisija

13:15 Izdvojeno, informativna emisija

13:30 Vjera i nada, emisija.

13:55 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

14:15 Čujte i počujte, informativna emisija. Ušli smo u 11. mjesec, kada se na poseban način prisjećamo herojskog grada Vukovara, ali i svih onih koji su položili živote za branu Hrvatske. Među brojnim braniteljima Vukovara bilo je i oko 400 žena, a jedna od njih je i gospođa Zorica Gregurić s kojom razgovaramo u emisiji ‘Čujte i počujte’ i najavljujemo tribinu ‘Da se ne zaboravi’.

14:45 Susret u Riječi, emisija. Naša gošća je Vera Grgac kajkavska pjesnikinja iz Bistre. Nakon 40 godina rada kao medicinarka, posljednjih desetak godina djeluje ‘prosvjetiteljski’ čuvajući kulturnu, etnografsku, jezičinu i folklornu baštinu kajkavskog kraja u kojem živi.

15:30 G.K. Chesterton, emisija. Od velikog govornika i kršćanskoh apologete, G.K. Chestertona, slušamo ‘kako voditi raspravu’.

16:00 Prozor sv. Josipa, emisija. Zvonimir Perak, član je nekoliko zajednica, ali u Prozoru sv. Josipa predstavio nam je križare, koje vodi u Nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu.

16:20 Papa s nama, snimka. Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji ”Papa s nama”. S trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Stručni suradnik: don Mihovil Kurkut. Voditeljica: Tanja Maleš.

17:30 Radosna vijest, emisija

18:00 Izdvojeno, informativna emisija

18:27 Katolički kalendar, sv. Engelbert,  vjerska emisija

18:30 Sveta Misa i klanjanje: Zagreb, prijenos

19:30 Što nam kaže Sveto pismo, vjerska emisija. Želimo otkriti kako Bog odgaja svoje odabrane za pravu proročku autentičnost i da se angažiraju oko velikih stvari. U ovoj emisiji tema je prorok Jona.

20:00 Prosudbe, informativna emisija

21:00 Život na stijeni, emisija

21:30 S Marinom Miletićem, intervju. U novoj emisiji Marin Miletić ugostio je mons. Sanjina Francetića, župnika najstarije župe u Rijeci. Otvoreno i nesputano mons. Sanjin odgovara na škakljiva pitanja poput, zašto je treštala glazba iz tornja njegove župe u Rijeci, može li homoseksualac želi biti svećenik i zašto se Biblija ne tumači doslovno, a ne smijemo ju mijenjati.

22:15 Zlatni savjeti, emisija o zdravlju. Bijela drača, glogovina, pasji trn samo su neki od narodnih naziva za glog, iznimno ljekovitu biljku koja cvjeta u svibnju i lipnju, a čiji plodovi dozrijevaju u jesen. U novim Zlatnim savjetima fra Jure Marčinkovića saznajte kako glog može pomoći studentima, menadžerima, starijim osobama i ženama u klimakteriju. Fra Juro donosi i Zlatni savjet za liker od gloga kojeg je nazvao poslasticom prije svakoga jela.

22:55 Život i zdravlje, emisija. Intenzivna medicina i akutno bolesne osobe tema su nove emisije Život i zdravlje. Kako zbrinuti kronično-kritične bolesnike koji zahtijevaju specifičnu skrb jer njihova dijagnoza ne upućuje na dobru prognozu i kako se odnositi prema pacijentima u tako zahtjevnim situacijama razgovaramo s prim. dr. sc . Marinkom Artukovićem, ravnateljem specijalne bolnice za plućne bolesti te mons. Josipom Kuhtićem, rektorom Zagrebačke katedrale.

00:00 Himna

00:02 Izdvojeno, informativna emisija

00:15 Gospi na dar, glazbena emisija. Glazbena emisija Gospi na dar snimana je u svetištu Majke Božje Bistričke. Klapa ‘Sveti juraj’ Hrvatske ratne mornarice izvodi dvanaest poznatih napjeva marijanskih pjesama. Stare pjesme u novom ruhu jedinstveni su glazbeni događaj u kojemu će uživati sve generacije.

01:00 Vidljivi tragovi, emisija. U novim Vidljivim tragovima svjedoči salezijanski misionar don Tom Uzhunnalil. Govori o svom zatočeništvu od 557 dana u rukama ISIL-a i oprostu.

01:35 Vijest iz Svete Zemlje, informativna emisija.

01:50 Susret u Riječi, emisija. Naša gošća je Vera Grgac kajkavska pjesnikinja iz Bistre. Nakon 40 godina rada kao medicinarka, posljednjih desetak godina djeluje ‘prosvjetiteljski’ čuvajući kulturnu, etnografsku, jezičinu i folklornu baštinu kajkavskog kraja u kojem živi.

02:00 Zlatni savjeti, emisija o zdravlju. Bijela drača, glogovina, pasji trn samo su neki od narodnih naziva za glog, iznimno ljekovitu biljku koja cvjeta u svibnju i lipnju, a čiji plodovi dozrijevaju u jesen. U novim Zlatnim savjetima fra Jure Marčinkovića saznajte kako glog može pomoći studentima, menadžerima, starijim osobama i ženama u klimakteriju. Fra Juro donosi i Zlatni savjet za liker od gloga kojeg je nazvao poslasticom prije svakoga jela.

03:00 Prosudbe, informativna emisija

04:00 Povratak kući, emisija

05:00 Radosna vijest, informativna emisija

05:25 S Marinom Miletićem, intervju. U novoj emisiji Marin Miletić ugostio je mons. Sanjina Francetića, župnika najstarije župe u Rijeci. Otvoreno i nesputano mons. Sanjin odgovara na škakljiva pitanja poput, zašto je treštala glazba iz tornja njegove župe u Rijeci, može li homoseksualac želi biti svećenik i zašto se Biblija ne tumači doslovno, a ne smijemo ju mijenjati.

06:10 Radost ljubavi u braku, emisija

07:10 Život na stijeni, emisija

 

Da biste komentirali, prijavite se.