Laudato TV program za nedjelju 7.1.2018.

Iz programa izdvajamo: 17:00 Dudo i prijatelji. Hrvatska bi ove godine po prvi puta u svojoj povijesti trebala objaviti Nacionalni program sporta te dobiti novi Zakon o sportu. O tome pričamo s gostima: Stojkom Vrankovićem te Pericom Bukićem.
Autor: Laudato/K.P. Photo: Laudato nedjelja, 07. siječnja 2018. u 12:10

8:00  Razlog nade – Krštenje Gospodinovo. Emisija ”Razlog nade” želi gledatelja pripremiti na bit i sažetak nedjeljnog Evanđelja dotične nedjelje. Između vremena kada je Božja Riječ – Isus Krist hodio ovom zemljom i danas proteklo je ‘samo’ 2000 godina – no ona ostaje jednako snažna i sposobna progovoriti i kroz medij televizije, donositi utjehu i nadu kako je to činila tijekom stoljeća. Urednik i voditelj: vlč. mr. sc. Đulijano Trdić, dr. med.

8:20  Katolički kalendar,  Krštenje Gospodinovo

8:35  Božićna čestitka Porfirija Perića     

8:50  Novo srce, životne priče i svjedočanstva

9:30  PRIJENOS: sveta Misa, Vatikan. Blagdanom Krštenja Gospodinova svečano zaključujemo božićno vrijeme uz prijenos svete mise iz Vatikana koju će u Sikstinskoj kapeli predslaviti Sveti Otac.

11:00  Svjedočanstva, emisija.

11:30  Vijesti iz Svete Zemlje, tjedni pregled vijesti

12:00  PRIJENOS: Angelus, Vatikan.

12:30  Svijet očima Vatikana, tjedni pregled vijesti

13:00  Razlog nade – Krštenje Gospodinovo

13:20  Katolički kalendar,  Krštenje Gospodinovo

13:30  Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

14:20  Blagoslovljen tek, obitelj i kulinarstvo

15:15  Bella, igrani film

17:00  Dudo i prijatelji, emisija o sportu. Emisija ‘Dudo i prijatelji’ govori o sportskim uspjesima malih i velikih sportaša, odnosno ‘malih i velikih prijatelja’ proslavljenog hrvatskog olimpijca Dubravka Šimenca. Kao voditelj emisije i jedan od urednika Dudo široj publici predstavlja mlade i talentirane hrvatske sportaše te na taj način pomaže mladoj sportašici ili sportašu u njihovoj sportskoj karijeri. U emisiji su najčešće dva gosta; poznati sportaš koji je u određenom sportu izgradio uspješnu karijeru i mladi sportaš koji se tek nalazi na tome putu.

18:00  Razlog nade – Krštenje Gospodinovo

18:20  Katolički kalendar,  Krštenje Gospodinovo

18:30  Vjera i nada, zabilježila Varaždinska biskupija. Današnjom emisijom vodimo vas u Novi Marof i Mađarevo. Upoznajemo veliku dobročiniteljicu s kraja 19. i početka 20. stoljeća – groficu Lujzu, te božićne običaje novomarofskog kraja.

19:00  Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

20:00  Susret u  Riječi, kulturna emisija. Gost: Nikola Đuretić. Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima otkrivamo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i naše duhovnosti! Otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i kako je ona neodvojiva od svojih korijena! Radujemo se Susretu u Riječi!

20:45  Tebi pripadam, zabilježila Splitsko-makarska nadbiskupija. Informativna emisija mozaičnog karaktera iz produkcije Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije.

21:15  Božanstvena komedija, humoristična emisija

22:15  Kerigma, informativna emisija. Emisiju ”Kerigma – Vjera i djela” uređuje i vodi Dragan Soldo te stalni suradnik fra Mario Knezović. Emisija prati život Crkve, vjernika i ljudi u Bosni i Hercegovini, donoseći nam uz to i poticajna biblijska razmatranja.

23:00  Tolkienov “Gospodar prstenova” katolički svjetonazor, dokumentarna emisija

0:00  Himna

0:02  Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

0:45  Vjera i nada, zabilježila Varaždinska biskupija

1:15  In Familia Dei, obiteljska emisija

2:00  Dudo i prijatelji, emisija o sportu

3:00  Susret u  Riječi, kulturna emisija

4:00  Blagoslovljen tek, obitelj i kulinarstvo

4:50  Božanstvena komedija, humoristična emisija

6:00  Krunica Blažene Djevice Marije   

6:30  Tebi pripadam, zabilježila Splitsko-makarska nadbiskupija

7:00  Kerigma, informativna emisija

 

Da biste komentirali, prijavite se.