Laudato TV program za nedjelju 9.6.2019.

Iz programa izdvajamo: u 16:05 In familia Dei, obiteljska emisija. U ovoj smo emisiji ugostili bračni par Vrabec: Ivanu i Tomislava. Kako su se upoznali, koje je rane Isus izliječio u njihovoj vezi te kako je predbračna čistoća bez dodira i poljubaca načinila čvrst temelj njihovom dvogodišnjem braku poslušajte u svjedočanstvu za In Familia Dei!
Autor: Laudato/M.P. Photo: Laudato nedjelja, 09. lipnja 2019. u 14:34

8:00 Razlog nade – nedjeljno Evanđelje, religijska emisija

8:20 Katolički kalendar, Pedesetnica, religijska emisija

8:25 Vidljivi tragovi, razgovorna emisija

9:00 Novo srce, životne priče

9:45 Karolu s ljubavlju, dokumentarni film

10:30 PRIJENOS: sveta Misa,Vatikan, prijenos. Pedeset dana nakon muke, smrti i uskrsnuća Krist je dovršio svoje spasiteljsko djelo u svijetu – poslao je obećanog Duha Svetoga. Pratite svetu misu u nedjelju iz Vatikana koju predslavi Papa. Nakon mise slijedi nagovor uz molitvu Kraljice neba.

12:30 Vijesti iz Svete Zemlje, tjedni pregled vijesti

12:10 Majka Angelica, edukativno vjerski serijal

13:00 Razlog nade – nedjeljno Evanđelje, religijska emisija

13:20 Katolički kalendar, Pedesetnica, religijska emisija

13:30 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

14:20 Blagoslovljen tek, obitelj i kulinarstvo

15:00 Majka Angelica, edukativno vjerski serijal

16:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija

16:05 In familia Dei, obiteljska emisija. U ovoj smo emisiji ugostili bračni par Vrabec: Ivanu i Tomislava. Kako su se upoznali, koje je rane Isus izliječio u njihovoj vezi te kako je predbračna čistoća bez dodira i poljubaca načinila čvrst temelj njihovom dvogodišnjem braku poslušajte u svjedočanstvu za In Familia Dei!

17:00 Dudo i prijatelji, emisija o sportu

18:00 Vjera i nada, zabilježila Varaždinska biskupija. Uz svetkovinu Duhova ovog tjedna u emisiji Vjera i nada progovaramo o Obnovi u Duhu Svetom – struji milosti za cijelu Crkvu. Gosti u emisiji su koordinator Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije Damir Zukan i član vijeća duhovnika Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom isusovac p. Sebastijan Šujević.

18:30 Križarski ratovi, edukativni serijal

19:00 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

20:00 Susret u  Riječi, kulturna emisija

20:45 Čujte i počujte, razgovorna emisija

21:15 PREMIJERA: Poveda, dokumentarni film. Ova biografska drama pripovijeda o životu Pedre Povede (Linares, 1874. – Madrid, 1936.), upornog i inovativnog svećenika koji je otvorio nove puteve u obrazovanju i bio jedan od predvodnika u području zalaganja za ženska prava na početku dvadesetog stoljeća. Žrtva netolerancije, bio je ubijen kada je izbio Španjolski građanski rat. Papa Ivan Pavao II. ga je 2003. godine proglasio svetim, a UNESCO mu je 1974. dodijelio titulu “pedagog i humanist“. Povedin uspjeh u obrazovanju i zalaganju za siromašnu i nepismenu djecu iz Južne Španjolske, koji su živjeli u špiljama u Guadixu, suočava se sa snažnim otporom te se mora preseliti u Covadongu, kod sjevernih planina. Tamo započinje novi kršćanski pokret, kojeg predvode mlade žene, kasnije poznat kao Terezijanski institut. U radu se oslanja na mladu Josefu Segoviu koja je jedna od prvih žena svog vremena koja je imala sveučilišnu diplomu. Unatoč društvenim i političkim previranjima, Poveda predano nastavlja svoj rad. Nemiri se pojačavaju i dolazi do Španjolskog građanskog rata u kojem Poveda biva ubijen. Ovaj čovjek mira i dijaloga dao je svoj život za vjeru ostavljajući iza sebe svjedočanstvo ljubavi i nade.

23:15 Nadbiskup Fulton J. Sheen: Život vrijedi živjeti, edukativno vjerski serijal

23:45 Glazba, glazba

0:00 Himna

0:02 Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija

0:50 In familia Dei, obiteljska emisija

1:35 Vjera i nada, zabilježila Varaždinska biskupija

2:00 Božanstvena komedija, humoristična emisija

3:00 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija

3:05 Dudo i prijatelji, emisija o sportu

4:00 Karolu s ljubavlju, dokumentarni film

4:30 Susret u  Riječi, kulturna emisija

5:15 Krunica Blažene Djevice Marije, molitva

5:45 More milosrđa, kontakt emisija

 

Da biste komentirali, prijavite se.