Laudato TV program za petak 13.9.2019.

Izdvajamo: 21:30 More milosrđa. Jedna od najgledanijih emisija Laudato TV-a 'More milosrđa' vraća se u novoj sezoni u novom ranijem terminu iza kojega slijedi klanjanje!
Autor: laudato.hr/D.R. Photo: laudato.hr petak, 13. rujna 2019. u 09:40
7:45 Minute za tebe, vjerska emisija

7:50 Katolički kalendar, sv. Ivan Zlatousti, vjerska emisija

8:00 Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisja. Zanimljiv i zdrav riblji recept u kuhinji svete Hildegarde za koji svakako valja koristiti ribu iz divljeg ulova.

8:05 Tebi pripadam, emisija. Donosimo dio humanitarnog koncerta "Najmanjima od najmanjih".

8:35 Mali veliki, emisija za djecu. Ova je emisija posvećena našim anđelima čuvarima. Koliko znamo o njima i kako osjećamo njihovu prisutnost?

8:45 Čujte i počujte, informativna emisija. U emisiji je gostovao mladi glazbenik Đuro Ravenšćak, koji već neko vrijeme pliva u duhovnoj glazbi. Pjesmom ‘Tebi pripadam’ samostalno je izašao na duhovnu glazbenu scenu i pokazao da od njega možemo očekivati još mnogo pjesama. Emisiju uređuje i vodi Josip Bartulić.

9:15 Izdvojeno, informativna emisija

9:30 Nadbiskup Fulton J. Sheen, emisija. Nadbiskup Sheen promišlja cijenu ubojstva čovjeka u ratu.

10:00 G.K. Chesterton, serija

10:30 Stopama Ivana Pavla II. (2014.), dokumentarni film. Film ''Stopama Ivana Pavla II.'', korak po korak otkriva detalje koji su sačinjavali i oblikovali život jedne od najutjecajnijih osoba 20. stoljeća. Obilazeći ulice kojima je hodao, mjesta u kojima je nalazio utjehu i snagu za radišnost, sredinu koja je obilježena njegovim djelovanjem i susrećući žive svjedoke njegove veličine, ovaj film pojašnjava kako se do pijedestala svetosti penje u svakodnevici. Hodočasnice Joanne Bogle i Clare Anderson prošle su svim bitnim mjestima i razgovarale s ljudima iz djetinjstva, mladosti i razdoblja svećeništva Ivana Pavla II.

11:30 Život na stijeni, emisija. Patrick Flanagan govori o svom iskustvu s vojne službe u Afganistanu, kao i o njegovoj suradnji s misionarkama ljubavi koje ondje služe siromašnima. Također, potaknuo je mnoge ljude iz svoje vojne baze da pomognu siromašnima. To je velikosvjedočanstvo vjere.

12:00 Anđeo Gospodnji, molitva

12:15 Novo srce, emisija. Gost emisije bio je vlč. Boris Jozić, povjerenik za vjernike laike u Zagrebačkoj nadbiskupiji i jedan od osnivača YouTube kanala s dnevnim razmatranjima evanđelja 'Pod smokvom'. Vlč. Boris svojom autentičnom vedrinom i pristupom oduševljava, a gdje su njegovi izvori i koji su trenuci odredili njegov život? Saznajte u emisiji.

13:00 Izdvojeno, informativna emisija

13:15 Prozor sv. Josipa, emisija. Gledatelje upoznajemo s Marijinom legijom. To je katolička udruga raširena po cijelom svijetu pa tako i u Hrvatskoj.

13:30 Život i zdravlje, emisija. Problemi rane dječje dobi i kako ih spriječiti tema je nove epizode emisije život i zdravlje. O ovoj temi razgovaramo s iskusnim pedijatrom dr. Ivom Ilakom, specijalistom pedijatrije.

14:30 Pođi za mnom, križni put, molitva

15:00 Krunica Božjeg milosrđa, molitva

15:30 Što nam kaže Sveto pismo, vjerska emisija. U novoj epizodi proučavamo biblijski tekst o 'deset Božjih zapovijedi' odnosno 'deset riječi'.

16:00 Prosudbe, informativna emisija

17:00 Povratak kući, emisija. Pogledajte svjedočanstvo Marka McNeil, bivšeg pripadnika "oneness" pentekostne zajednice, koji se, po nadahnuću Duha Svetoga, vratio katoličkoj vjeri i ponovno počeo vjerovati u doktrinu Presvetog Trojstva.

18:00 Izdvojeno, informativna emisija

18:27 Katolički kalendar, sv. Ivan Zlatousti, vjerska emisija

18:30 Sveta Misa: Zagreb, prijenos

19:00 Majka Angelica, emisija. Majka Angelica s gledateljima emisije čita i proučava tekst o svetom Petru i Pavlu.

20:00 Svijet očima Vatikana, informativna emisija

20:30 Jeste li znali?, emisija

21:30 More milosrđa, kontakt emisija

0:00 Himna

0:02 Izdvojeno, informativna emisija

0:15 Svijet očima Vatikana, informativna emisija.

0:45 Svjedočanstva, emisija. Majčinska ljubav ne poznaje granice. To se osobito vidi u trenucima kada je ugrožen život njezina djeteta. Iz nevolje majke izlaze jače i odlučnije. Vlastito trpljenje čini ih sućutnijima za druge. Ali to suosjećanje je puno više od emocija. Ono je zaista „Ljubav na djelu.“ O takvoj ljubavi, udruzi, ali i borbi s tumorom za kćerin život govore mama i kći – Ljiljana i Antonija Vuletić.

1:30 Zlatni savjeti, emisija o zdravlju. Čuvarkuća liječi i pomaže kod niza bolesti: upala uha i hemoroida, rana i ozljeda koje teško zarašćuju, prejake menstruacije i krvave dizenterije, bolova i grčeva u nogama, a njome se liječe i bradavice. Više o tome kako zna fra Juro Marčinković.

2:00 Jeste li znali?, emisija. Tema emisije "Jeste li znali" su mladi kao hrvatski razlog nade. Kako razmišljaju o dostojanstvu života i brane pravo na život od začeća do prirodne smrti? Kako se gradi autentičnost mladih danas i postiže "kvaliteta više"? Ima li Hrvatska kulturu dijaloga i argumentiranih rasprava? Pogledajte svjedočanstvo članova Svjetskog saveza mladih Hrvatske.

3:00 Pođi za mnom, križni put, molitva

3:30 Krunica Božjeg milosrđa, molitva

4:00 Mladifest 2019.: svjedočanstvo, snimka

5:00 Dudo i prijatelji, emisija o sportu. U svojoj skijaškoj karijeri nekoliko se puta penjao na pobjedničko postolje i stajao s nekim od najboljih svjetskih skijaša. Nekoliko puta bio je uz bok našem Ivici Kosteliću, a jedan je od četvero hrvatskih skijaša koji ima ostvaren plasman među prvih tri u Svjetskom skijaškom kupu. Njegovo ime je Natko Zrnčić Dim i bio je gost emisije Dudo i prijatelji.

6:05 Krunica BDM, molitva

6:30 In familia Dei, emisija. Jeste li ikada osjećali da vas je u velikim životnim odlukama paralizirao strah? Jeste li imali neko mišljenje, ali ste se bojali izreći ga pred gomilom neistomišljenika? Je li strah manjak vjere u Božju sigurnost? Sara i Ante Čaljkušić, naši sugovornici u emisiji In Familia Dei, svjedoče kako su uplovili u bračnu luku pobjedivši strah od materijalne zbrinutosti; kako je nerođeni život njihova sina utjecao na njih te kako je pokrenuta inicijativa "40 dana za život". Odvažite se i vi s nama dići glas u borbi za život nerođenih!

7:20 Što nam kaže Sveto pismo, vjerska emisija. U novoj epizodi proučavamo biblijski tekst o 'deset Božjih zapovijedi' odnosno 'deset riječi'.

 
Da biste komentirali, prijavite se.