Laudato TV program za srijedu 9.10.2019.

IZDVAJAMO: u 20:45 h Otvori spomenar, intervju. Poznata televizijska i radijska voditeljica,turistički vodič,”sama svoja majstorica” i vrsna kuharica,sve je to Karmela Vukov-Colić. U toplom kutku svoje kuhinje gdje pripravlja ukusnu i zdravu hranu po receptima svete Hildegarde, Karmela je za emisiju “Otvori spomenar!” govorila o svojem djetinjstvu, radu u medijima i životnim promišljanjima. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
Autor: Laudato/D.T. Photo: screenshot utorak, 08. listopada 2019. u 21:03
7:45 Pod smokvom, vjerska emisija

7:50 Katolički kalendar, sv. Dioniz, vjerska emisija

8:00 Mali katekizam, vjerska emisija. Mali katekizam pojašnjava što je to prema Crkvi – stvaranje?

8:03 Zgode Emily i Alexandera, crtana serija. U Kanadi ćemo sresti miševe na rijeci Klondike.

8:27 Maminjami, gastro emisija. Miševi za doručak? Samo ako su od cikle, matovilca, integralnog kruga, namaza od čvaraka i svježeg sira.

8:30 Izdvojeno, informativna emisija

8:45 Prozor sv. Josipa, emisija

9:05 Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija

9:30 Papa s nama, prijenos. Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji ”Papa s nama”. S trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Stručni suradnik: vlč. Borna Puškarić. Voditeljica: Tanja Maleš.

10:30  Život i zdravlje, emisija. Ljudski organizam ima svoju ravnotežu za normalno funkcioniranje. Kada iznenada dolazi do nepredvidivih promjena, koje mogu rezultirati teškim oštećenjima organa, pa i smrću, što možemo učiniti; kako prepoznati hitna stanja, pravovremeno reagirati i adekvatno pomoći odgovara prof. dr sc. Višnja Nesek Adam, voditeljica Odjela za anesteziju i intenzivno liječenje Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu.

11:30 Krakov, dokumentarni film

11:45 Maminjami, gastro emisija. Miševi za doručak? Samo ako su od cikle, matovilca, integralnog kruga, namaza od čvaraka i svježeg sira.

12:00 Anđeo Gospodnji, molitva

12:02 Vjera i nada, emisija. Nastavljamo niz emisija Vjera i nada s misijskim temama. Ovog
tjedna predstavljamo Misijsku zajednicu ”Sv. Male Terezije” koja djeluje u Župi sv. Jakoba u Prelogu te već nekoliko godina aktivno širi ljubav prema misijama i misionarima.

12:25 Zlatni savjeti, emisija o zdravlju. Kopriva pomaže kod reume, gihta, niskog željeza, uklanjanja crijevnih problema, poboljšanja cirkulacije. Više o ovoj izvanrednoj biljci saznajte u novoj epizodi Zlatnih savjeta!

13:00 Pod smokvom, vjerska emisija

13:15 Izdvojeno, informativna emisija

13:30 More milosrđa, emisija. U emisiji “More milosrđa” gostovao je petrinjski župnik fra Anto Barišić na temu “Idi, vjera te tvoja izliječila”. O duhovnim i tjelesnim izlječenjima, osobito u kontekstu Međugorja, čija se 38. obljetnica obilježila ove godine, gledatelji su mogli razgovarati s gostom-svećenikom. A na temu Međugorja i međugorskih ukazanja pričao je sam voditelj emisije Darko Pavičić.

15:40 Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija

16:00 Moja Hrvatska, emisija. Na Dan neovisnosti Republike Hrvatske gost Moje Hrvatske je dvostruki doktor znanosti prof. dr Miljenko Brekalo. Razgovaramo o najvažnijim događajima u novijoj hrvatskoj povijesti, interpretaciji tih događaja gotovo tri desetljeća kasnije, rezultatima znanstvenog istraživanja o tome poznaju li mladi Hrvati svoju povijest te ponekim vječnim temama što se vrte u medijskom prostoru; hrvatskom pravosuđu, pitanju nacionalnih manjina, lustraciji i slično. Moju Hrvatsku uređuje i vodi Nada Prkačin.

17:10 Dudo i prijatelji, emisija. Hrvatska U-19 futsal reprezentacija ostvarila je veliki rezultat na Europskom nogometnom prvenstvu u Latviji, gdje je osvojila srebrnu medalju. Prvi je to put u povijesti kako su naši mladi nogometaši osvojili srebro u futsalu. Gosti emisije Dudo i prijatelji su Marinko Mavrović, izbornik naših mladih reprezentativaca i Boris Durlen, dopredsjednik Komisije Uefe za futsal i nogomet na pijesku.

18:00 Izdvojeno, informativna emisija

18:27 Katolički kalendar, sv. Dioniz, vjerska emisija

18:30 Sveta Misa: Zagreb, prijenos

19:00 Prozor svetog Josipa, emisija

19:30 Kršćani u svijetu, dokumentarni film. Kršćani u Zanzibaru, dokumentarni filmZanzibar je predivan i egzotičan otočni kod Tanzanije. Posljednjih godina su se islamistički ekstremisti infiltrirali u ovo inače mirno turističko odredište, prijeteći kršćanskoj manjini i učinivši njihovu budućnost neizvjesnom.

20:00 Recepti oca Lea, kulinarska emisija. U novom nastavku Recepta oca Lea naučit ćemo kako se priprema tipična čikaška pizza i kako uz hranu i zajedništvo za stolom možemo dublje uroniti u našu vjeru.

20:45 Otvori spomenar, intervju. Poznata televizijska i radijska voditeljica,turistički vodič,”sama svoja majstorica” i vrsna kuharica,sve je to Karmela Vukov-Colić. U toplom kutku svoje kuhinje gdje pripravlja ukusnu i zdravu hranu po receptima svete Hildegarde, Karmela je za emisiju “Otvori spomenar!” govorila o svojem djetinjstvu, radu u medijima i životnim promišljanjima. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.

21:30 Povratak kućiemisija. Donosimo snažno svjedočanstvo Elvisa Grbca, profesionalnog igrača američkog nogometa hrvatskih korijena, koji je nakon povratka na katoličku vjeru počeo držati predavanja muškarcima na teme vjerskog i obiteljskog života.

22:30 Čujte i počujte, informativna emisija

23:00 In familia Dei, emisija. Bračni par Kardum – Klaudija i Ivan, otvaraju nam vrata svoje obitelji govoreći o Božjim čudima u njihovom životu te o svojim planovima koji su prečesto bili lošija opcija od Božjih, kojima su se naučili i prepustiti. Zašto su ih djeca pitala vole li se oni još uvijek, kako su riješili stambeno pitanje te koju je ulogu u njihovom braku imao vlč. Josip Frkin, saznajte u emisiji.

0:00 Himna

0:02 Izdvojeno, informativna emisija

0:15 Prozor sv. Josipa, emisija

0:40 Papa s nama, snimka. Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji ”Papa s nama”. S trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Stručni suradnik: vlč. Borna Puškarić. Voditeljica: Tanja Maleš.

1:45 Svijet očima Vatikana, emisija

2:05 Blagoslovljen tek, kulinarska emisija. Zavirite u kuhinju obitelji Ćelić koja sva na Italiju miriše! Talentirani slikar i kuhar Bobo i njegova supruga Irena, iskočili su iz svoje sigurnosti i u svojim mladim životima prepustili Bogu svoje putove! Bog je poravnao krivine, a u nestalnosti, nesigurnosti, bez doma i sigurne plaće u Italiji, blagoslovio ih s troje prekrasne djece, lijepom kućom, stalnim primanjima – u Zagrebu! Upoznajte simpatičnu, i kako bi sami za sebe rekli, najklasičniju, prosječnu obitelj Ćelić!

3:05 Otvori spomenar, intervju. Poznata televizijska i radijska voditeljica,turistički vodič,”sama svoja majstorica” i vrsna kuharica,sve je to Karmela Vukov-Colić. U toplom kutku svoje kuhinje gdje pripravlja ukusnu i zdravu hranu po receptima svete Hildegarde, Karmela je za emisiju “Otvori spomenar!” govorila o svojem djetinjstvu, radu u medijima i životnim promišljanjima. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.

4:00 Maminjami, gastro emisija. Miševi za doručak? Samo ako su od cikle, matovilca, integralnog kruga, namaza od čvaraka i svježeg sira.

4:05 Život i zdravlje, emisija. Ljudski organizam ima svoju ravnotežu za normalno funkcioniranje. Kada iznenada dolazi do nepredvidivih promjena, koje mogu rezultirati teškim oštećenjima organa, pa i smrću, što možemo učiniti; kako prepoznati hitna stanja, pravovremeno reagirati i adekvatno pomoći odgovara prof. dr sc. Višnja Nesek Adam, voditeljica Odjela za anesteziju i intenzivno liječenje Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu.

5:05 G.K. Chesterton, emisija. Chesterton svemu pristupa iz sasvim neobičnog i jedinstvenog gledišta. U ovom nastavku iz sasvim drugačijeg kuta progovara o temi o kojoj najmanje želimo slušati: o našim grijesima. Točnije o sedam smrtnih grijeha.

5:35 Božanstvena komedija, humoristična emisija. U ovom nastavku Božanstvena komedija govori o šestoj i devetoj Božjoj zapovijedi koje glase – Ne sagriješi bludno i Ne poželi tuđeg ženidbenog druga.

6:00 Vidljivi tragovi, emisija. Gost Vidljivih tragova je mons. Zdenko Križić, redovnik i biskup gospićko-senjski. U emisiji govori o Božjem pozivu da bude svećenik i redovnik i o svojoj ulozi biskupa. Govori i o pozivu na svetost, odricanju, askezi i još mnogo detalja koji rese život kršćanina.

6:35 Radosna vijest, emisija

7:05 Zlatni savjeti, emisija. Kopriva pomaže kod reume, gihta, niskog željeza, uklanjanja crijevnih problema, poboljšanja cirkulacije. Više o ovoj izvanrednoj biljci saznajte u novoj epizodi Zlatnih savjeta!
 

Da biste komentirali, prijavite se.