Laudato TV program za subotu 12.1.2019.

Svjedočanstva, u 16:00! Iako se sve češće susrećemo s temom iseljavanja iz naše lijepe Hrvatske pa se pitamo koji je to Božji plan za nas Hrvate, u emisiji Svjedočanstva ugostili smo Kanađanina hrvatskih korijena i voditelja “Kanadsko-hrvatskog pjevačkog društva” iz Toronta. Upoznajte gospodina Edwarda Mavrinca, vedrog i stvaralačkog duha, zaljubljenika u Hrvatsku, njezinu tradiciju, glazbu i običaje. Neka vas oplemeni njegov govor o Bogu kojem je posvetio svoj život slaveći ga kroz glazbu.
Autor: Laudato/J.B. Photo: screenshot subota, 12. siječnja 2019. u 17:49

7:45  Minute za tebe, Evanđelje dana

7:50  Katolički kalendar, sv. Arkadije, religijska emisija


8:00  Mali katekizam, edukativni serijal


8:03  Zgode Emily i Alexandera, crtani serijal


8:27  Mali katekizam, edukativni serijal


8:40  Mali veliki, dječja emisija


8:45  Svijet očima Vatikana, tjedni pregled vijesti


9:15  Izdvojeno, informativna emisija


9:25  Blagoslovljen tek, obitelj i kulinarstvo


10:05  SNIMKA PRIJENOSA: Papa s nama, Vatikan, snimka
prijenosa


11:15  Otvori spomenar!, zabavno dokumentarna emisija


12:00  Molitva Anđeo Gospodnji, molitva


12:05  Dijete Isus iz Praga, dokumentarni film


13:15  Izdvojeno, informativna emisija


13:30  Život na stijeni, razgovorna emisija


14:00  Jeste li znali?, edukativna emisija


15:00  Zlatni savjeti, praktični savjeti; Limun je prirodni antibiotik koji štiti od bakterija i virusa. Njegova kiselost odbija štetne bakterije i privlači bakterije korisne za naš probavni sustav. Dobro je poznato da obiluje C vitaminom i da je stoga vrlo ljekovit. Mnoge dijete preporučuju limun jer on daje osjećaj sitosti i istovremeno diže energiju umornom tijelu. Limun jača imunitet pomaže kod reume, uništava slobodne radikale, smanjuje groznicu, liječi promuklost, bolove u vratu, zubobolju, povrede te opasne i neugodne polipe u nosu, kurje oči i bradavice. Limun također uklanja prhut, jača kosu i sprečava ispadanje kose.


15:35  Što nam kaže Sveto pismo, edukativna emisija


16:00  Svjedočanstva, životne priče; Iako se sve češće susrećemo s temom iseljavanja iz naše lijepe Hrvatske pa se pitamo koji je to Božji plan za nas Hrvate, u emisiji Svjedočanstva ugostili smo Kanađanina hrvatskih korijena i voditelja “Kanadsko-hrvatskog pjevačkog društva” iz Toronta. Upoznajte gospodina Edwarda Mavrinca, vedrog i stvaralačkog duha, zaljubljenika u Hrvatsku, njezinu tradiciju, glazbu i običaje. Neka vas oplemeni njegov govor o Bogu kojem je posvetio svoj život slaveći ga kroz glazbu.


16:35  G.K. Chesterton, serija


17:00  Život i zdravlje, emisija o zdravlju


18:00  Izdvojeno, informativna emisija


18:27  Katolički kalendar, sv. Arkadije, religijska emisija


18:30  PRIJENOS: Sveta Misa, Remete, Zagreb, prijenos


19:00  Novosti iz Europskog parlamenta, razgovorna emisija


19:30  Sierra Leone – Isus na ulici, dokumentarni film


20:00  Razlog nade – nedjeljno Evanđelje, religijska emisija;
Emisija ”Razlog nade” želi gledatelja pripremiti na bit i sažetak nedjeljnog Evanđelja dotične nedjelje. Između vremena kada je Božja Riječ – Isus Krist hodio ovom zemljom i danas proteklo je ‘samo’ 2000 godina – no ona ostaje jednako snažna i sposobna progovoriti i kroz medij televizije, donositi utjehu i nadu kako je to činila tijekom stoljeća. Urednik: fra Ivan M. Lotar, OFMConv.


20:30  Novo srce, životne priče


21:15  Majka Angelica, edukativno vjerski serijal; Kao poklon koji čeka da ga raspakirate i kojem se možete uvijek vraćati; ovaj serijal je bezvremensko blago. Emisije emitirane uživo, s publikom u studiju EWTN-a i tisućama gledatelja ispred televizijskih ekrana 1986. godine, svojom aktualnošću i dubinom oduševit će vas i potaknuti na promišljanje. Na nepristran, mudar i humorističan način majka Angelica priča o raju, prisutnosti Božjoj, našoj misiji na ovom svijetu i cilju egzistencije.


22:15  Reakcija, društveno-politička emisija; ”Reakcija” – britki komentar političkog komentatora i kolumnista Mate Mijića otkrit će vam pozadinu dnevnopolitičkih zbivanja u Hrvatskoj i svijetu. Kratkom formom, bogatim i relevantnim sadržajem te jasnim izričajem ”Reakcija” se razlikuje od svih političkih emisija koje ste dosad gledali. Nedosljednost političara, njihove štetne odluke, loši zakoni i udarci na temelje društva i tradicionalne vrijednosti više neće prolaziti ispod radara jer će ih svake srijede i subote na Laudato TV-u razotkrivati ”Reakcija” Mate Mijića.


22:30  Nikolinom Bosnom, dokumentarni film; NIKOLINOM BOSNOM (2018, dokumentarni film).Televizijska priča ‘Nikolinom Bosnom’ prati prve redovničke korake prvog hrvatskog kanoniziranog sveca Nikole Tavelića iz 14. stoljeća, koji je, s navršenih 30 godina iz samostana sv. Frane u Šibeniku, pošao u misionarsku službu. Potrebe su vodile u Bosnu, a poznato je da je ondje djelovao 12 godina. Ovaj dokumentarni film nastao je za vrijeme hodočašća ”Nikolinom Bosnom”, duhovnog sadržaja u organizaciji Hrvatskoga nacionalnog svetišta sv. Nikole Tavelića iz Šibenika, u sklopu trogodišnje pripreme za proslavu 50. obljetnice kanonizacije ovog hrvatskog sveca. Od 28. travnja do 1. svibnja 2018. petstotinjak vjernika iz Šibenika, Zagreba, Vinkovaca, Čakovca i Novog Marofa slijedilo je tragove franjevačke prisutnosti u Bosni i Hercegovini. Iako ne postoje službeni zapisi o mjestima na kojima je boravio, pretpostavlja se da su to bila središta u kojima je i danas sačuvana franjevačka prisutnost. U zemlji rajske ljepote, raskošne prirode i snažne vjere koju su u tursko doba sačuvali franjevci i vjerničke obitelji, i hodočasnici iz Hrvatske primili su duhovno bogatstvo.


23:30  Krunica BDM, molitva


0:00  HIMNA


0:02  Izdvojeno, informativna emisija


0:15  Novosti iz Europskog parlamenta, razgovorna emisija


0:45  Vijesti iz Svete Zemlje, tjedni pregled vijesti


1:05  Novo srce – fra Ivan Matić, životne priče


1:50  SNIMKA PRIJENOSA: Papa s nama, Vatikan, snimka
prijenosa


3:00  Reakcija, društveno-politička emisija


3:15  Svjedočanstva, životne priče


4:00  Razlog nade – nedjeljno Evanđelje, religijska emisija


4:20  Zlatni savjeti, praktični savjeti


5:00  Život i zdravlje, emisija o zdravlju


6:00  Nikolinom Bosnom, dokumentarni film


7:15  Blagoslovljen tek, obitelj i kulinarstvo

 

Da biste komentirali, prijavite se.