Laudato TV program za utorak 13.3.2018.

U 20:00 Moja HrvatskaKako je moguće da se u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj vode beskonačno dugi sudski procesi protiv hrvatskih branitelja s krimenom ratnih zločinaca a da se istodobno po našoj Domovini slobodno šeću, žive i rade osobe za koje svjedoci tvrde da su u vrijeme srpske agresije na Hrvatsku činili zlodjela nad hrvatskim stanovništvomO tome i mnogim aktualnim temama vezanim za Domovinski rat u “Mojoj Hrvatskoj” govorit će hrvatske braniteljice Vera Jurčević i Zorica Gregurić.
Autor: Laudato/J.B. Photo: screenshot ponedjeljak, 12. ožujka 2018. u 19:36

7:45  Minute za tebe, Evanđelje dana

7:50  Katolički kalendar, sv. Eufrazija iz Carigrada

8:00  Mali katekizam, edukativni serijal

8:03  Zgode Emily i Alexandera, crtani serijal

8:27  Mali katekizam, edukativni serijal

8:35  Mali veliki, dječji program

8:40  Tjedni mali katekizam, edukativna emisija

9:15  Izdvojeno, informativna emisija

9:30  Blagoslovljen tek, obitelj i kulinarstvo

10:15  Zlatni savjeti, praktični savjeti

11:00  Što nam kaže Sveto pismo, edukativna emisija. Tema: Prorok Ilija u susretu s Bogom. Emisija “Što nam kaže Sveto pismo” posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.

11:30  Vijesti iz Svete Zemlje, tjedni pregled vijesti

12:00  Molitva Anđeo Gospodnji 

12:05  In Familia Dei, obiteljska emisija

13:00  Minute za tebe, Evanđelje dana

13:05  Katolički kalendar, sv. Eufrazija iz Carigrada

13:15  Izdvojeno, informativna emisija

13:30  SNIMKA PRIJENOSA: Papa u posjeti zajednici sv. Egidija. Zajednica svetog Edgidija već je 50 godina u službi mira, siromašnih i bolesnih, istodobno uz veliko zauzimanje u podupiranju međureligijskoga dijaloga. Nastala je 7. veljače 1968. godine u srcu Rima, u četvrti Trastevere, a utemeljio ju je Andrea Riccardi. Danas ima više tisuća članova u cijelom svijetu, te niz važnih uspjeha u inicijativama za mir, poput, primjerice, onoga postignutog u pregovorima za pomirenje u Mozambiku. Danas se Zajednica svetoga Egidija, na međunarodnom planu, snažno zauzima za razoružanje u Srednjoafričkoj Republici, zatim protiv smrtne kazne u svijetu, te je, s programom Dream, uz oboljele od side. Ali ponajviše je uspjeh to što je mnogima pomogla otkriti radost Evanđelja, istaknuo je za Radio Vatikan predsjednik zajednice Marco Impagliazzo.

15:30  Nadbiskup Fulton J. Sheen: Život vrijedi živjeti, edukativno vjerski serijal

16:00  Susret u  Riječi, kulturna emisija

17:00  Prosudbe, društveno-politička emisija

18:00  Minute za tebe, Evanđelje dana

18:05  Katolički kalendar, sv. Eufrazija iz Carigrada

18:15  Izdvojeno, informativna emisija

18:30  Recepti oca Lea, kulinarska emisija

19:00  SNIMKA PRIJENOSA: Papin posjet Papinskom sveučilištu, Čile

20:00  Moja Hrvatska, društveno-politička emisija. Kako je moguće da se u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj vode beskonačno dugi sudski procesi protiv hrvatskih branitelja s krimenom ratnih zločinaca a da se istodobno po našoj Domovini slobodno šeću, žive i rade osobe za koje svjedoci tvrde da su u vrijeme srpske agresije na Hrvatsku činili zlodjela nad hrvatskim stanovništvom? Zašto je hrvatsko sudstvo tako sporo i tromo kada su u pitanju zločini Srba nad Hrvatima? Dokle će u hrvatskim institucijama biti zaposleni, primati plaće i odlučivati o sudbini Hrvatske oni koji su bili organizatori agresije na Republiku Hrvatsku? O tome i mnogim aktualnim temama vezanim za Domovinski rat u “Mojoj Hrvatskoj” govorit će hrvatske braniteljice Vera Jurčević i Zorica Gregurić. Emisiju uređuje i vodi Nada Prkačin.

21:15  Fatimska poruka, serija. Četvrto ukazanje Blažene Djevice Mariji u Fatimi događa se kada je politički režim bio neprijateljski nastrojen prema Crkvi. Načelnik Ourema na prevaru odvodi male pastire na ispitivanje, s namjerom da od njih na silu izvuče sadržaj Marijine poruke.

21:45  Marija fest 2015., snimka koncerta

0:00  Himna

0:02  Izdvojeno, informativna emisija

0:20  Što nam kaže Sveto pismo, edukativna emisija

0:50  Svijet očima Vatikana, tjedni pregled vijesti

1:15  In Familia Dei, obiteljska emisija

2:15  Dudo i prijatelji, emisija o sportu

3:00  Moja Hrvatska, društveno-politička emisija

4:00  Marija fest 2015., snimka koncerta

6:00  Susret u  Riječi, kulturna emisija

7:00  Tebi pripadam, zabilježila Splitsko-makarska nadbiskupija

 

Da biste komentirali, prijavite se.