Molitva i post kroz korizmu za žrtve otmice, trgovine ljudima i silovanja

Ovoga puta moli se i posti za žrtve otmice, trgovine ljudima i silovanja, za počinitelje tih zala te za spasenje njihovih duša.
Autor: Duje Katušić/Laudato/D.T. utorak, 13. veljače 2018. u 13:27
I ovu korizmu pokreče se Molitvena inicijativa moljenja krunice i posta. Ovoga puta moli se i posti  za žrtve otmice, trgovine ljudima i silovanja, za počinitelje tih zala te za spasenje njihovih duša. 
 
Za sudjelovanje u ovoj molitvenoj akciji potrebno je samo jedan dan prikazati svoj post na kruhu i vodi za žrtve otmice, trgovine ljudima i silovanja, te počinitelje tih zala, za spasenje njihovih duša. Svoje sudjelovanje u ovoj akciji  može se potvrditi na ovoj poveznici: https://doodle.com/poll/mqrg3e5drczqi2xg
 
Jedan od žrtava je i Karla Jacinto iz Mexica. Prvi put je silovana sa 5 godina. Sa svojih 12 godina, prisilno je odvedena u seksualno roblje te je u 4 godine silovana od strane 30 muškaraca dnevno, sedam dana u tjednu, ukupno 43 200 puta. Bila je izudarana, vučena za kosu, pljucana u lice, lupana lancem, opečena ugrijanim željezom. Policajci su se iživljavali nad njom i ostalom djecom slikajući ih. Sa 15 godina rodila je dijete te je njen svodnik je prijetio da će ubiti bebu ukoliko ne bude radila sve što joj kaže. Poslije svega, sa 16 godina, spašena je. Danas ima 23 a svoju priču iznijela je i papi Franji u Vatikanu u srpnju 2017. godine.
 
Mnogi poput nje diljem svijeta u ovom trenutku proživljavaju nezamislive horore, i trebaju pomoć kroz molitvu i odricanje.
 
 
Da biste komentirali, prijavite se.