[NAJAVA] Živopisi o živopisnom kuharu koji zabranjuje rad nedjeljom

Kuhar i voditelj restorana koji ne radi nedjeljom.
Autor: laudato.hr/D.R. Photo: laudato.hr srijeda, 09. listopada 2019. u 17:28

Ekipa Živopisa u idućoj emisiji bavi se gastronomijom. Temu su, nema sumnje, 'probavili' kako treba i zadala im je samo slatko-slane brige. Kakve točno pogledajte u subotu 12. listopada u 17:00 sati na Laudato TV-u.

Matej je proanalizirao gastronomsku ponudu grada Splita i utjecaj turizma na istu, ali je pronašao i vremena za skoknuti na ručak do restorana u kojem radi i glavni gost emisije Duje Kanajet. Pere u studiju ćakula s tim osebujnim kuharom.

Saznat ćemo kako je dospio u kuhinju i kako je voditi jedan restoran u Splitu, što najviše voli kuhati svojim gostima, hoće li kuhati budućoj ženi te kako je 'skuhao' svoju zaručnicu. Objasnit će i zašto restoran ne radi nedjeljom. Skuhat će Pere pravu domaću juhu u pola sata razgovora, a Darko Rapić sve petominutnom intervencijom. Dovoljno je reći da je Darko bio u kuhinji.

Ekipa Živopisa garantira da ćemo nakon gledanja emisije barem na sat vremena poželjeti biti kuhar. Do hladnjaka ćemo skoknuti sigurno!

Da biste komentirali, prijavite se.