Na spomendan svetog Nikole Tavelića pratite svetu Misu izravno na Laudato televiziji

Uoči svetkovine bit će i trodnevnica s Misama u 18 sati, koje će predvoditi dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu prof. dr. Ivica Raguž.
Autor: IKA/Laudato/J.B. Photo: Laudato utorak, 07. studenog 2017. u 16:31

U nacionalnom svetištu sv. Nikole Tavelića u Šibeniku u utorak 14. studenoga bit će svečano proslavljena svečeva svetkovina.

Misu u 8 sati predvodi fra Ivan Penava, OFMConv., a pjeva zbor svetišta. U 10:30 sati Misu predvodi gvardijan samostana Sv. Frane u Splitu fra Žarko Relota, OFMConv., a pjeva zbor sv. Frane iz Splita. Nakon Mise bit će kulturno-umjetnički program koji izvodi KUD Ante Zaninović, Kaštel Kambelovac.

U 17:30 sati održat će se procesija sa slikom sv. Nikole Tavelića, a u 18 sati svečano euharistijsko slavlje predvodi dubrovački biskup Mate Uzinić. Pjeva zbor 'Tomislav Talan' župe sv. Antuna Padovanskoga iz Zagreba.

Misa je u izravnom televizijskom prijenosu Laudato TV i u izravnom radijskom prijenosu Radio Marije.

Trodnevnicu od 11. do 13. studenoga s misama u 18 sati predvodi dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu prof. dr. Ivica Raguž. Pjeva zbor svetišta. Zahvala za ovogodišnju proslavu blagdana sv. Nikole Tavelića održat će se u nedjelju 19. studenoga.

Misu zahvalnicu u 18 sati predvodi rektor svetišta fra Ivan Bradarić, OFMConv., a pjeva zbor mladih svetišta. Nakon mise u 19 sati održat će se program svetištu i hodočasnicima na dar 'Bogu i domovini' s nastupima raznih izvođača.

 

Da biste komentirali, prijavite se.