'Ne šparaj na ljubavi' - akcija za pomoć Zajednici Cenacolo

'Ne šparaj na ljubavi' poruka je koju odašilju SPAR i Zajednica Cenacolo.
Autor: Laudato/K.P. Photo: promo petak, 05. listopada 2018. u 17:22

SPAR je ove godine bogatiji za još jednu društveno odgovornu akciju kojom sve svoje kupce potiču da ne šparaju na ljubavi i pomognu Zajednici Cenacolo koja brine o stotinama mladih.

U prodaji u svim većim SPAR trgovinama od 9.10.2018. možete pronaći lijepo oslikane šalice s prigodnim i zabavnim porukama, a kupnjom šalica pomažete radu Zajednice Cenacolo koja omogućava mladima da se kroz rad oporave od problema ovisnosti i izađu na pravi put. Vrijednost ove akcije proizlazi iz činjenice da se Zajednica ne financira od državnih sredstava, a šalice su izrađene s puno truda i ljubavi i kupnjom pomažete mladima iz Zajednice Cenacolo da pronađu istinske životne vrijednosti.

Zajednica Cenacolo prošle godine obilježila je 25 godina djelovanja u Hrvatskoj. Filozofija Cenacola su rad i molitva, a upravo iz njihovog predanog rada proizašle su i šalice zanimljivih poruka, odlične kao ideja za poklon. Zajednica Cenacolo posebnu pažnju posvećuje životu štićenika nakon izlaska iz zajednice, tzv. resocijalizaciji. Različitim prigodnim projektima i akcijama gdje kupnjom proizvoda dio prihoda ide Zajednici Cenacolo, njihovim štićenicima omogućava se bolja svakodnevica.

Zajednica Cenacolo proteklih četvrt stoljeća pomogla je mnogim generacijama mladih u Hrvatskoj u vraćanju životu nakon borbe s ovisnosti ili teških životnih situacija. Važnost ove akcije proizlazi iz činjenice da se Zajednica financira isključivo svojim sredstvima te je svaka prodana šalica dobrodošla pomoć. Šalice su nastale u Zadruzi Pontes Salutis pokrenute na inicijativu Zajednice Cenacolo, a kupiti ih možete u svim većim SPAR trgovinama za vrijeme trajanja akcije od 9.10.2018. do 30.10.2018.

 

Da biste komentirali, prijavite se.