[PREMIJERA] 'Majka Angelica: Nebo je tu' na Laudato TV

Od subote, 10. ožujka u 21:15, premijerno na Laudato TV kreće edukativni serijal 'Majka Angelica: Nebo je tu'.
Autor: Laudato/J.B. Photo: Laudato četvrtak, 08. ožujka 2018. u 12:21

Emisije emitirane uživo, s publikom u studiju EWTN-a i tisućama gledatelja ispred televizijskih ekrana 1986. godine, svojom aktualnošću i dubinom oduševit će vas i potaknuti na promišljanje. Na nepristran, mudar i humorističan način majka Angelica priča o raju, prisutnosti Božjoj, našoj misiji na ovom svijetu i cilju egzistencije.

Serijal 'Majka Angelica: Nebo je tu' odvest će vas na putovanje mislima, nadahnut će vas uz smijeh i suze i biti putokaz za Nebo. Pratite ovaj serijal subotom, od 10. ožujka, na Laudato TV.
Ova emisija jedna je od mnogih koje je vodila sama majka Angelica. S publikom u studiju, gostima i pozivima gledatelja, emisije su se usredotočile na proučavanje Biblije i kateheze.

Premijerno na Laudato TV u subotu u 21:15

'Pričajmo o raju', kaže majka Angelica: 'Koliko često pričate o raju?'
Je li to fizičko mjesto, i kako izgleda? Što Biblija kaže o Raju? Govore li nam svetci o tome što možemo očekivati tamo? U životu se često radujemo nadolazećim stvarima, ali za raj nismo sigurni što nas čeka. Kako živjeti svoj život uz Božju prisutnost i kako hodati prema Nebu? Pogledajte što o tome govori majka Angelica, časna sestra čiji je život bio misija na zemlji, i koja je željela u medijima biti putokaz prema Bogu

Eternal Word Television Network

Eternal Word Television Network (EWTN), Global Catholic Network, osnovala je časna sestra klarisa, majka Angelica, u Irondaleu u Alabami 1981. Danas je to najveća mreža katoličkih medija na svijetu. Čak 11 televizijskih kanala emitira se na brojne jezike 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Program se emitira u 145 zemalja svijeta, a dopire do ukupnog broja od 275 milijuna kućanstava.

 

Da biste komentirali, prijavite se.