PRIJAVITE SE! Sudjeluj na konfereciji za mlade katolike

Prijaviti se mogu osobe između 18 i 30 godina (studenti i radnička mladež), sve do 20. veljače.
Autor: hr.forum-plus.net/Laudato/D.T. Photo: hr.forum-plus.net ponedjeljak, 17. veljače 2020. u 13:36
Foruma mladih katolika Hrvatske za društvenu uključenost organizira 'Forum Plus Hrvatska 2020. nacionalnu konferenciju' (F+HR20) koja će se održati na Sveučilištu u Zagrebu od 28. veljače do 1.ožujka, a na kojoj će sudjelovati oko 100 mladih iz cijele Hrvatske. Ovaj događaj namijenjen je za  sve mlade studente i radnike, a kroz sudjelovanje mogu otkriti važnost i ljepotu upoznavanja sebe te umrežavanja s drugima. Prijaviti se mogu osobe između 18 i 30 godina (studenti i radnička mladež), sve do 20. veljače putem ove poveznice. Detaljan program koncerencije te raspored predavanja možete saznati na ovoj poveznici
 
Program konferencije usmjeren je na poticanje mladih intelektualaca na cjelovitu osobnu formaciju i aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršćanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama  te stručnim usmjerenjem s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici. Cjelokupan program stavlja poseban naglasak na Socijalni nauk Crkve te ima četiri glavna cilja: pružanje osnovne edukacije o alatima potrebnim za društvenu uključenost mladih, platformu za umrežavanje mladih katolika, mentorstvo kroz povezivanje sa predavačima te poticanje na vlastitu inicijativu sudionika. 
 
U mnoštvu sadržaja za mlade, ova je konferencija ponešto drugačijeg karaktera jer na jednom mjestu okuplja mlade intelektualce iz cijele Hrvatske koji su svoje znanje, vještine, sposobnosti i ideje odlučili darovati za boljitak društva u kojem žive. Kao i svake godine dosad, forum će okupit mnoge stručnjake specifičnih područja, pružiti zanimljive panele i korisna predavanja i radionice. Druženja i zabave, uz glazbeni program, neće nedostajati. 
 
Forum plus nacionalna konferencija, jedan je od projekata udruge FORUM PLUS HRVATSKA. Projekt je nastao kao odgovor na potrebu veće međusobne povezanosti i suradnje mladih katolika iz svih dijelova Hrvatske. Cilj foruma je umrežavanje najaktivnih mladih katolika s područja Republike Hrvatske, njihovo informiranje, educiranje i poticanje na uključenost u društvo kako na nacionalnoj razini, tako i unutar lokalnih sredina. Domaći i strani predavači iz različitih područja djelatnosti izlažu konkretna znanja vlastite struke, kao i korake koji su potrebni da bi ideja praktično zaživjela. 
 
Da biste komentirali, prijavite se.