Pratite molitvu za cijeli svijet 'Mater Fatima' na Laudato TV-u!

Prijenos molitve za svijet održat će se u noći s četvrtka na petak od 0:00 do 01:00 sat.
Autor: ika.hkm.hr/laudato.hr/D.R. Photo: screenshot petak, 21. veljače 2020. u 08:24

Duhovni projekt 'Mater Fatima' i ove godine želi proširiti poznavanje srži poruka koje je Kraljica Svete Krunice u Fátimi prenijela svijetu, želi promicati dnevnu molitvu krunice kako bi postala način života: način postizanja osobnog mira, mira u obitelji i u svijetu, a time i sredstvo suradnje na ispunjenju Djevičinog obećanja: ‘Na koncu će pobijediti moje Bezgrešno Srce’, prenosi IKA.

Za hrvatsko govorno područje projektu su se prošle godine pridružili Hrvatski katolički radio, Radio postaja MIR Međugorje, Radio Marija i Laudato.tv. Naši katolički mediji sudionici su projekta 'Mater Fatima' i za 2020. godinu.

Po hrvatskom vremenu, u noći s četvrtka (20. veljače) na petak (21. veljače), od ponoći do 1 sat iz Mexica će biti izravni prijenos Klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitve krunice i na kraju posveta Presvetom Srcu Isusovu i Bezgrešnom Srcu Marijinom. Tri su osnovne skupine molitvenih nakana: za mir i obraćenje grešnika, zatim tražiti od Gospodina da preko Bezgrešnog Srca Marijina promiče, čuva i brani život i obitelj kakvima ih je Bog stvorio te molitva Gospodinu za naše biskupe i svećenike.



Da biste komentirali, prijavite se.