Relikvije sv. Ivana Pavla ll. u Slavonskom Brodu i Đakovu

Relikvije će se nastaviti raznositi po ostalim gradovima Hrvatske gdje se održava kampanja ''40 dana za život''.
Autor: B. Lukačević/Laudato/D.T. Photo: B. Lukačević/Laudato ponedjeljak, 05. ožujka 2018. u 20:40
Molitelji korizmene kampanje ''40 dana za život'' pred općom bolnicom Dr Josip Benčević u Slavonskom Brodu  u nedjelju 4. ožujka imali su milost moliti pred relikvijama sv. Ivana Pavla II. Ovu kampanja u kojoj se moli za prestanak pobačaja u našoj Domovini i u svijetu koja je za svoga zaštitinika izabrala sv. Ivana Pavla II.  njegove relikvije, odnosno tkanina natopljena krvlju svetoga pape, obilaze sve gradove u Hrvatskoj u kojima se održava kampanja, a kojih ima 28. 
 
Kako su relikvije prije toga boravile u Đakovu, u nedjelju su ih poslije svete Mise u đakovačkoj prvostolnici u Slavonski Brod donijeli vjernici iz Slavonskog Broda na čelu s koordinatoricom brodske kampanje Ivom Jergović. Poznata nam je  koliko se sv. Ivan Pavao II.  zauzimao za prizanje Hrvatske, a isto tako i njegova privrženost zaštiti nerođenih, stoga su vjernici prolazeći kroz sela naše Slavonije iz Đakova do Broda relikvijama blagoslivljali svako mjesto i molili za sve majke da rode svoju začetu djecu. 
 
Relikvije će se nastaviti  raznositi po ostalim gradovima Hrvatske gdje se održava kampanja ''40 dana za život''.  
 
Podsjetimo da molitva ispred bolnice svakoga dana započinje u 6.30 i tarje do 18.30 sati. Srijedom i petkom je cjelovečernje molitveno bdijenje.    
 
Da biste komentirali, prijavite se.