Uključite se u projekt 'Upoznaj Stepinca'

Kroz devet dana, od 1. do 9. veljače, svatko tko se uključi u devetnicu će primati na svoj mobitel poticajne savjete, misli i dijelove propovijedi blaženog Alojzija Stepinca.
Autor: udruga-bas.hr/Laudato/D.T. petak, 24. siječnja 2020. u 19:58
Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac pokrenula je ove godine, uoči Stepinčeva, projekt pod nazivom 'Upoznaj Stepinca'.
 
Želja je da šira javnost, a osobito mladi, otkriju ljepotu duhovne ostavštine i svjedočanstvo kršćanskog života blaženog Alojzija Stepinca. Uzimajući u obzir činjenicu da mlađi naraštaji sve više koriste mobilne aplikacije, inicijatori ove ideje odabrali su ovaj format kako bi na vrlo jednostavan i praktičan način omogućili korisnicima pristup sadržajima preko kojih će moći otkrivati osnovne činjenice o blaženikovom životu, njegove misli, propovjedi, ali i moliti devetnice te prolaziti duhovne vježbe bez obzira gdje se trenutno nalaze.
 
Uoči Stepinčeva, koje se svečano slavi 10. veljače, svi zainteresirani vjernici se mogu uključiti u Devetnicu blaženom Alojziju Stepincu, od 1. do 9. veljače 2010., preko besplatne WhatsApp mobilne aplikacije.
 
Kroz devet dana, od 1. do 9. veljače, svatko tko se uključi u devetnicu će primati na svoj mobitel poticajne savjete, misli i dijelove propovijedi blaženog Alojzija Stepinca.
 
 
Ukoliko želite sudjelovati u devetodnevnoj pripremi za Stepinčevo, napravi to u tri koraka:
 
1. korak: Instaliraj na mobitel besplatnu aplikaciju WhatsApp.
2. korak: U imenik svoga pametnog telefona među kontakte spremi broj mobitela: 091 7900 369.
3. korak: Putem aplikacije WhatsApp na taj broj pošalji poruku sadržaja „Lojzek“.
4. korak: Od 1.- 9. veljače na tvoj mobitel će stizati poticajni savjeti, misli i dijelovi propovijedi blaženog Alojzija Stepinca za svaki dan.
 
Da biste komentirali, prijavite se.