[VIDEO] Molitve i riječi utjehe iz Libanona za Laudato TV

Sa katoličke televizijske mreže Tele Lumiere iz Libanona, stižu obećanja kako će se moliti sv. Šarbelu za zagovor, za naš narod.
Autor: Laudato/A.K.K. Photo: Laudato srijeda, 25. ožujka 2020. u 19:48
Tijekom specijalnog izdanja emisije 'Izdvojeno', direktorica i glavna urednica Laudato televizije Ksenija Abramović razgovarala je sa kolegama katoličke televizijske mreže Tele Lumiere u Libanonu.

- Gospođo Ksenija, dozvolite mi da Vas pitam nešto. Znamo kako je ovo teška situacija koja je pogodila čitav svijet. Što biste rekli, kako vam možemo pomoći mi iz Libanona, te ljudi iz cijelog svijeta koji gledaju i podupiru Hrvatsku? – upitao je Anthony el-Rahi, voditelj na Tele Lumiere. 
 
- Imate predivnog svetca, pokazat ću vam njegovu sliku – odgovorila je direktorica Laudato TV-a Ksenija Abramović, pokazujući sliku sv. Šarbela.

- Možemo uspjeti zajedno! Vi ste kršćanska televizija, kao i mi. Možemo zajedno u našim emisijama moliti za Hrvatsku, Libanon i čitav svijet – kazala je Josephine Daher El-Ghoul, voditeljica na Tele Lumiere.

- Sveti Šarbel vrlo mi je važan svetac, njegovu sliku držim već godinu dana na stolu. Svakog jutra on je ovdje sa mnom. On je stvarno predivan svetac. Trebamo mu se utjecati i tražiti njegov zagovor kod Gospodina kako bi nam se On smilovao. Ne samo nama, već svim ljudima diljem svijeta. Dogodio nam se potres, ali znamo kako je širenje Corona virusa problem cijelog svijeta. Ujedinimo se u molitvi, mislim da Bog očekuje od nas da zajedno molimo. Smatram kako možemo postati jedna velika obitelj na svijetu – rekla je Ksenija Abramović.

- Molit ćemo zagovor sv. Šarbela za vašu zemlju i za sve kojima je pomoć potrebna – poručila je Josephine Daher El-Ghoul.
Da biste komentirali, prijavite se.