Važne informacije vezane za Hod za život u Zagrebu

Okupljanje sudionika Hoda za život započinje u 10 sati na Zrinjevcu!
Autor: Laudato/J.B. Photo: Facebook petak, 24. svibnja 2019. u 14:37

Tijekom održavanja Hoda za život, u subotu, 25.5., bit će obustavljen promet od 10 sati do 13:30 sati na sljedećim lokacijama: Zrinjevac - Praška - Trg bana Josipa Jelačića - Ilica – Mesnička - Strossmayerovo šetalište – Matoševa – Vraniczanyjeva – Ćirilometodska – Jezuitski trg – Habdelićeva – Kamenita – Opatička, priopćeno je iz Tiskovnog ureda Hoza za život.

Organizatori napominju da je na Hod za život dopušteno donositi isključivo one transparente, majice, natpise i zastave na kojima su poruke koje slave život, zaštitu života od začeća do prirodne smrti, izražavaju brigu i potporu za majke, djecu i obitelji.

Osim zastava Hoda za život bit će dopuštene samo nacionalne zastave. Svaki pokušaj unošenja bilo kakvih drugačijih zastava ili transparenata organizatori će smatrati namjernim pokušajem diskreditiranja Hoda za život.

Okupljanje sudionika Hoda za život započinje u 10 sati na Zrinjevcu, a ruta kojom će se ove godine hodati u Zagrebu je: Zrinjevac - Praška - Trg bana Josipa Jelačića - Ilica - Mesnička - Strossmayerovo šetalište - Ćirilometodska - Trg sv. Marka.
 

Da biste komentirali, prijavite se.