Božićna izložba ''Riječ je Tijelom postala''

Hrvatska udruga likovnih umjetnika i likovnih kritičara poziva na Božićnu izložbu 12. prosinca u 19 sati.

Untitled-fgfgf.jpg
Autor
hululk.weebly.com/Laudato/I.M.
Fotograf
hululk.weebly.com
Objavljeno:
 
12.12.2017 12:33

Hrvatska udruga likovnih umjetnika i likovnih kritičara poziva da u predivnom vremenu Došašća podijelite s njima radost i pridružite im se 12. prosinca u 19 sati, na Božićnoj izložbi ''Riječ je Tijelom postala''. Sada izvan domicilnog izložbenog prostora, ali na atraktivnijoj lokaciji u Zagrebu, na Zrinjevcu, u galeriji Zrinski.
 
Dvadeset i petero umjetnika, članova HULULK-a i njihovih gostiju izlaže svoja djela i svojim medijem progovaraju i ukazuju na pravi smisao Božića, na sve ono što je nažalost postao i ono što bi trebao biti. Kritički prema čovjeku, ali s puno ljubavi prema Spasitelju koji se zbog nas i naših grijeha utjelovio kao 'riječ koja je tijelom postala'.

Mercedes Bratoš, Iris Bondora Dvornik, Nina Brkić, Tamara Brmbota, Aline Dalgleish, Ana Divković, Ivica Fišter, Danko Friščić, Marija Galić, Irena Gayatri Horvat, Ana Guberina, Andreja Hojnik Fišić, Ana Jakić Divković, Josip Kovačević, Mia Maraković, Dora Mihaljević, Zlatko Milaković, Dubravko Mokrović, Marcela Munger, Dafne Perković, Hrvoje Marko Peruzović, Srećko Planinić, Marija Puzak, Nikola Rajić i Marjan Richter prinose Isusu svoja djela na dar. U njima se isprepliću oblici i kolori nadahnuti ljubavlju i vjerom u temi posvećenoj Isusovom rođenju, Stvaranju, Utjelovljenju, dolasku radosti, mira, Svjetla, Novog života.

 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: