Brod knjižara kreće na novu turneju

Na turneju duž jadranske obale ponovno kreće Brod knjižara - Brod kulture, koji već šestu godinu obogaćuje hrvatsku kulturno-turističku ponudu.

brod-kulture2.jpg
Objavljeno:
 
28.06.2012 00:00

Na turneju duž jadranske obale ponovno kreće Brod knjižara - Brod kulture, koji već šestu godinu obogaćuje hrvatsku kulturno-turističku ponudu.

Po prvi put zemlja partner ove manifestacije je Slovenija, pa će tako u 14 dana turneje gosti Broda biti slovenski književnici: Ana Pepelnik, Vida Mokrin Pauer, Barbara Korun, Tatjana Pregl Kobe, Cvetka Bevc i Andrej Detela. Oni će sudjelovati u književnim programima na Brodu i u lokalnim knjižnicama koje se organiziraju u suradnji s Turističkim zajednicama. Uz njihove knjige, Brod će ponuditi i velik izbor knjiga na slovenskom jeziku.

Na ovogodišnjoj turneji Broda knjižare - Broda Kulture zaplovit će i pobjednica trećeg natječaja za najbolju kratku priču, Silvija Šesto s pričom 'Uniforma', koja će sudjelovati u predstavljanju knjige '20 + 1 najbolja priča za ljeto 2012.', a piliku da se predstave publici imat će i ostalih 20 autora čije su priče objavljene u knjizi, a koji će gostovati u nekim od gradova na ovogodišnjoj turneji.

Brod knjižara - Brod kulture plovit će od Krka do Makarske od 28. srpnja do 10. kolovoza.

Izvor: Culturenet

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: