Film "Vatikanski muzeji" u CineStar kinima u formatu 3D

Tvrtka Blitz-CineStar u suradnji s Blitz film i video distribucijom te tvrtkom Nexo Digital na platna CineStar kina od danas, 9. prosinca, donosi spektakl "Vatikanski muzeji" u 3D formatu.

muzeji.jpg
Autor
IKA
Fotograf
blitz-cinestar.hr
Objavljeno:
 
09.12.2014 11:00

Ovaj jedinstveni projekt napravljen je pod pokroviteljstvom Vatikana, a prikazivat će se u kinima diljem svijeta te omogućiti gledateljima da se najpoznatijim primjerima u povijesti umjetničkog stvaralaštva maksimalno približe te upoznaju i najsitnije detalje veličanstvenih fresaka, slika, skulptura te ostalih eksponata koji se nalaze u fundusu muzeja.

Cijeli spektakl sinkroniziran je na hrvatski jezik kako bi svi gledatelji mogli nesmetano pratiti projekciju i saznati zanimljive informacije koje će im prenijeti narator i direktor Vatikanskih muzeja.

Snimanje filma trajalo je 4 mjeseca, pri čemu je upotrjebljena najmodernija tehnologija te sistem dimezionalizacije. Ovim su prvi puta ultra HD kamere ušle u Vatikanske muzeje i Sikstinsku kapelu kako bi u potpunosti dočarale veličanstvenost remek-djela.

Talijanska produkcija koju je činilo 40 profesionalaca prešla je više od 3000 km snimajući u prekrasnom okruženju hodnika i soba Vatikana kako bi zabilježili svu ljepotu jednog od najposjećenijih muzeja na svijetu. Film pokazuje da je umjetnost jako važna spona između umjetnika i vjere, te nas vodi na jedinstveno putovanje kroz najmoćnija djela koja je napravila ljudska ruka.

Dodatne obavijesti o filmu mogu se pronaći na mrežnoj stranici
http://www.blitz-cinestar.hr/spektakli/vatikanski-muzej-3d/3114/20141126.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama kina ili online na www.blitz-cinestar.hr. Za sve grupe koje broje više od 20 gledatelja CineStar odobrava posebnu grupnu cijenu kino ulaznica. Poseban popust odobrava se od 17. prosinca za skupine (školske posjete i sl.).
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: