Katolički izdavači na 40. Interliberu

Ovogodišnji, 40. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber održat će se od 7. do 12. studenoga na Zagrebačkom velesajmu.

interliber.jpg
Autor
IKA/Laudato/K.P.
Fotograf
nacional.hr
Objavljeno:
 
06.11.2017 12:53

Na sajmu će se predstaviti više od 300 izlagača na 13.000 m2 iz 16 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Francuska, Hrvatska, Iran, Italija, Kina, Nizozemska, Njemačka, SAD, Slovenija, Španjolska, Turska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).

Kao i ranijih godina, na Interliberu će izlagati i katolički izdavači. Noviteti, kao i starija izdanja moći će se nabaviti po prigodnom, sajamskom popustu, za neka izdanja čak do 70% jeftinije.

Kršćanska sadašnjost, d.o.o. će svoj izložbeno-prodajni prostor imati u paviljonu 5, štand 8d. U istom paviljonu posjetitelji će naći i izdanja Verbuma, d.o.o. na štandu 8b.

Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga svoja izdanja nudi u paviljonu 6, štand 1 g (u kutu, lijevo od ulaza).

Na ovogodišnjem Interliberu prvi puta će se predstaviti i Salesiana d.o.o. i to u paviljonu 6, štand 21e.

Izdanja Glasa Koncila moći će se naći na izložbenom prostoru Školske knjige u paviljonu 5, štand 1c i 3c.

Radno vrijeme sajma za posjetitelje je od 10 do 20 sati, a u petak i subotu do 21 sat. Ulaz na sajam je besplatan, kao i parking za sve posjetitelje s južne, zapadne i istočne strane Zagrebačkog velesajma.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: