Laudatove radionice okupile brojnu djecu

Druga radionica za djecu i roditelje pod nazivom Adventska obiteljska stanica, koju organiziraju Laudato i Tisak media, uspješno je završena u subotu, 3. prosinca u Arena centru u Zagrebu i Supernova centru u Zadru.

zagreb2-laudato.jpg
Objavljeno:
 
03.12.2011 00:00
Druga radionica za djecu i roditelje pod nazivom Adventska obiteljska stanica, koju organiziraju Laudato i Tisak media, uspješno je završena u subotu, 3. prosinca u  Arena centru u Zagrebu i Supernova centru u Zadru. Djeca su u dvosatnom susretu s voditeljiima Tamarom Kordić i Ivo Puljek izrađivala božićne ukrase.
 
Iz velikog interesa djece i roditelja za obiteljske radionice zaključuje se da je današnjoj djeci potreban kvalitetan sadržaj“, istaknula je direktorica Laudata Ksenija Abramović nadodavši da je „Obiteljska stanica osvježenje za obitelji u užurbanosti shopping centara i mogućnost da se roditelji i djeca druže u kreativnom okruženju prožetom porukama Adventa – strpljivog pripremanja za najdraži blagdan Božića.
 
Obiteljska stanica sudjeluje i u dobrotvornoj akciji za pomoć obiteljima s brojnom djecom. Po završetku Adventa, u tjednu prije Božića, od prigodne prodaje Laudatovih proizvoda donirat će se poklon bonovima četiri obitelji s brojnom djecom u zajedničkoj suradnji s Caritasom Zadarske nadbiskupije. 
 
Pridružite nam se na Obiteljskoj stanici i iduće subote, 10. prosinca. 
Fotogalerija
laudato1
laudato2
zagreb1-laudato
zagreb2-laudato

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: