[NAJAVA] Koncert 'Domovini s ljubavlju' povodom Dana neovisnosti

Zainteresirani za koncert uživo u Splitu mogu podići besplatne ulaznice na blagajni splitskog HNK-a, a cijeli događaj ima i humanitarni karakter

6.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr
Objavljeno:
 
03.10.2019 11:42

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske Orkestar Hrvatske ratne mornarice održat će koncert u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu. Ovaj koncert nazvan 'Domovini s ljubavlju' ujedno će najaviti i obnavljanje redovne koncertne sezone ovog uglednog glazbenog ansambla. Kao gosti na koncertu će nastupiti Klapa 'Sv.  Juraj' HRM-a, Goran Karan, Đani Stipaničev, Helena Gudelj i Ankica Grossi.

Među dragim i poznatim domoljubnim pjesmama, u programu će se naći pjesme 'Ljubim te do bola', 'Zemljo moja', 'Stina pradidova', 'Croatio, iz duše te ljubim' koje će izvesti Klapa 'Sv. Juraj' HRM-a, a publiku će zasigurno oduševiti i njihove izvedbe pjesama 'Bodulska balada' i 'Kuća naše pisme' s Goranom Karanom.

- S radošću i velikim ponosnom najavljujemo naš koncert uoči Dana neovisnosti. Silno nas veseli da ćemo u društvu eminentnih glazbenika i orkestra, ali i gledatelja koji ga budu gledali putem Laudato TV-a donijeti pregršt emocija i domoljublja. Vjerujem da će to biti osjećaji ponosa, zajedništva i domoljublja. Radujemo se što ćemo imati novu lijepu priliku susresti se s hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima - najavio je Marko Bralić, voditelj Klape 'Sv. Juraj' HRM-a.

Cijeli koncert 'Domovini s ljubavlju' snimat će Laudato televizija koja će snimku emitirati u svom programu. Zainteresirani za koncert uživo u Splitu mogu podići besplatne ulaznice na blagajni splitskog HNK-a, a cijeli događaj ima i humanitarni karakter. Dobrovoljni prilozi za Zakladu vojne solidarnosti mogu se uplatiti na IBAN: HR0223900011101060512.

61.jpg

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: