[NAJAVA] Koncert povodom 70 godina SKUD-a 'Ivan Goran Kovačić'

'Tko pjeva, zlo ne misli' – evergreeni filmske glazbe u Lisinskom.
Autor: Laudato/K.P. Photo: SKUD IGK utorak, 13. studenog 2018. u 12:23

Studentsko kulturno-umjetničko društvo "Ivan Goran Kovačić" u četvrtak, 15. studenog svečanim koncertom "Tko pjeva, zlo ne misli", u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, obilježit će 70 godina postojanja.

Na koncertu koji počinje u 19.30 sati sedam sekcija SKUD-a (Akademski zbor, Folklorni ansambl, Muški vokalni ansambl,  Akademski harmonikaški orkestar, Kazalište, Grupa za međunarodni folklor i Manifestacija Goranovo proljeće) izvest će evergreene filmske glazbe u čast Ivanu Goranu Kovačiću, prvom hrvatskom filmskom kritičaru.

Na pozornici Lisinskog 300 članova društva će kroz pjesmu, ples i glumu publici predstaviti neke od najuspješnijih filmskih tema poput onih iz filmova: "Grk Zorba", "Bitka na Neretvi", "Sokol ga nije volio", "Pirati s Kariba", "Kum" i mnogih drugih.

U završnoj točki svi izvođači odat će počast jednom od najpopularnijih i najzagrebačkijih  filmova svih vremena te izvesti koloplet vječnih melodija iz filma "Tko pjeva, zlo ne misli".

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora, Gradonačelnika Grada Zagreba i Hrvatskog sabora kulture.

Više informacija o društvu pronađite na www.igk.hr te na Facebook stranici SKUD "Ivan Goran Kovačić".

Ulaznice po cijeni od 50/60/70 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili putem internetske stranice www.lislinski.hrDa biste komentirali, prijavite se.