Natječaj za 8. književnu manifestaciju Recital "Srce Isusa i Marije"

Završna večer recitala održat će se u nedjelju 11. 08. 2019. kod kapelice sv. Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici s početkom u 10.30.

recital-srce-isusa-i-marije.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Fotograf
ssmi.hr
Objavljeno:
 
05.03.2019 09:18

PRAVILA NATJEČAJA:

1. Na natječaju mogu sudjelovati autori s najviše po tri do do sada neobjavljena rada (pjesme, promišljanja i meditacije), isključivo duhovne tematike – Bog, Crkva, molitva i vjera na kajkavskom i štokavskom jeziku.

2. Radovi moraju biti pisani na računalu, u wordu, u tri istovjetna primjerka.

3. Radove možete poslati na dva načina; potpisane šifrom ili na kraju rada obavezno napisati osobne podatke; ime i prezime, adresu, broj telefona i mail adresu autora.

4. Ako radove potpisujete šifrom obavezno priložiti pojašnjenje šifre i u njemu navesti osobne podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona, mail adresu autora i navesti šifru kojom su radovi označeni

5. Osim poštom radove morate poslati i na e-mail adresu thikec@live.com.

6. Rok za slanje radova je 1. lipanj 2019. god. na adresu:
Gornjostubička udruga Lipin cviet
Samci 3, 49245 Gornja Stubica, s naznakom (Za Recital "Srce Isusa i Mrije")

7. Radovi upućeni na Recital se ne vraćaju, a rezultati natječaja biti će poznati krajem mjeseca lipnja i objavljeni na facebook stranici Gornjostubička udruga Lipin cviet.

8. Završna večer recitala održat će se u nedjelju 11. 08. 2019. kod kapelice sv. Vinka u Modrovcu, u Gornjoj Stubici s početkom u 10.30. Za dodatne informacije možete nazvati telefon 0922050998.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: