Projekt Hrvatska glagoljaška baština 2015./2016.

Tijekom akademske i pastoralne godine 2015./2016. u sklopu projekta priređuje se niz tribina, izložbi i koncerata, koji će se održavati u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu svakog mjeseca.

glagoljaska.jpg
Autor
Nadbiskupijski pastoralni institut/Laudato/M.R.
Fotograf
facebook.com/NPIZagreb
Objavljeno:
 
30.09.2015 09:48

Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu i Društvo prijatelja glagoljice nastavljaju suradnju u sklopu projekta „Hrvatska glagoljaška baština“ već četvrtu godinu u nizu.
 
U srijedu, 14. listopada 2015. s početkom u 19 sati u predvorju Instituta, Kaptol 29a održat će se otvorenje izložbe slikarice Vjere Reiser „Plodovi obraćenja“.
 
Izložba će biti otvorena do 6. studenoga 2015. godine, a moći će se razgledati radnim danom od 10 do 16 sati. Razgled za skupine moguć je uz najavu na broj telefona: 01 / 5522 000 ili elektroničku poštu: pastoralni.institut@zg-nadbiskupija.hr i u drugo vrijeme. Ulaz na izložbu je slobodan.

Cjelokupni program događanja tijekom 2015./2016. godine nalazi se na facebook stranici Nadbiskupijskog pastoralnog instituta.

Projekt „Hrvatska glagoljaška baština“ priređuje Nadbiskupijski pastoralni institut u Zagrebu zajedno s Društvom prijatelja glagoljice, a pod pokroviteljstvom Staroslavenskog instituta, Katedre za staroslavenski jezik i hrvatsko glagoljaštvo Odsjeka za kroatistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Instituta za ekumensku teologiju i dijalog „Juraj Križanić“ Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: