„Raj doista postoji“

Film Randalla Wallacea „Raj doista postoji“ prikazan je četvrtog dana manifestacije „Dani kršćanske kulture“, 24. ožujka u Kinoteci Zlatna vrata u Splitu.

Raj-doista-postoji.jpg
Autor
Dani kršćanske kulture/Laudato/A.L.
Fotograf
Dani kršćanske kulture
Objavljeno:
 
26.03.2015 17:49

Igrani film „Raj doista postoji“, Randalla Wallacea, ekranizacija je istoimenog  bestselera Todda Burpa. Glavne uloge tumače Greg Kinnear, Kelly Reilly i Thomas Haden Church a priča prati sasvim običnog oca iz jednog američkog gradića koji mora prihvatiti tvrdnje svoga malenog sina.

Naime, nakon što je dječak doživio iskustvo bliske smrti, svima počinje pričati kako je posjetio Raj te doživio neka nadnaravna iskustva što okolina doživljava s nepovjerenjem, ali njegova dječja nevinost će ih uvjeriti u suprotno. Riječ je o filmu koji je dosada već osvojio gledatelje diljem svijeta, a i splitska Kinoteka Zlatna vrata bila je premala za sve koji su željeli sudjelovati na ovoj projekciji filma.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: