Na Danima kršćanske kulture održan korizmeni koncert "O, Isuse izranjeni!"

Međunarodna manifestacija "Dani kršćanske kulture" četrnaesti put zaredom održava se u Splitu, Dubrovniku i Šibeniku od 17. do 27. ožujka.

download-(1).jpg
Autor
Katarina Gugić/Laudato/D.T.
Fotograf
danikrscanskekulture.info
Objavljeno:
 
24.03.2018 08:40
Projekcija poznatog igranog filma Misija redatelja Rolanda Jofféa obilježila je sedmi dan ovogodišnje manifestacije Dani kršćanske kulture. Dirljiva i nezaboravna priča o ocu Gabrielu i ocu Mendozi i njihovoj predanoj borbi za život domorodaca u misiji u Južnoj Americi privukla je mnoštvo posjetitelja u Kinoteku Zlatna vrata.
 
U nastavku programa u crkvi sv. Frane uslijedio je korizmeni koncert "O, Isuse izranjeni!", mješovitog vokalnog ansambla Schola cantorum Split pod vodstvom Sare Dodig Baučić. Ansambl Schola cantorum, koji je dobitnik brojnih zlatnih i srebrnih odličja na zborskim festivalima, posjetiteljima je doista pružio sjajan glazbeni program kojim je uspješno zaključen još jedan dan kulturne manifestacije Dani kršćanske kulture.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: