Večer sjećanja na pijanista i pedagoga Branka Sepčića uz 90. obljetnicu rođenja

Večer sjećanja na prof. Branka Sepčića, istaknutoga hrvatskog pijanista i pedagoga, održat će se povodom 90. obljetnice njegova rođenja.

7.jpg
Autor
Eva Kirchmayer Bilić/laudato.hr/D.R.
Fotograf
Eva Kirchmayer Bilić
Objavljeno:
 
11.12.2019 16:43

U ponedjeljak 16. prosinca 2019. u 19h u dvorani Stančić na Muzičkoj akademiji u Zagrebu održat će se Večer sjećanja na prof. Branka Sepčića, istaknutoga hrvatskog pijanista i pedagoga, povodom 90. obljetnice njegova rođenja.

Tijekom večeri svoga će se kolege prisjetiti i o njemu prozboriti njegovi kolege emeritus Vladimir Krpan, red. prof. Ljubomir Gašparović, red. prof. Dalibor Cikojević, re prodekan izv. prof. Srđan Čaldarović, kao i bivši studenti prof. Branka Sepčića.

Nastupit će bivše studentice/diplomantice prof. Branka Sepčića, pijanistice Andreja Jurić, i Vesna Matana, a slušanjem i gledanjem audio i video snimki, te manjom izložbom, prisjetit ćemo se i umjetničke osobnosti pijanista i pedagoga Branka Sepčića.

Večeri sjećanja na prof. Branka Sepčića će nazočiti i članovi obitelji Branka Sepčića.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: