Vesele Laudatove radionice u Zagrebu i Zadru

Radionica za djecu i roditelje pod nazivom Adventska obiteljska stanica, koju organiziraju Laudato i Tisak media, uspješno je završena u subotu, 10. prosinca u Arena centru u Zagrebu i Supernova centru u Zadru.
ponedjeljak, 12. prosinca 2011. u 00:00
Radionica za djecu i roditelje pod nazivom Adventska obiteljska stanica, koju organiziraju Laudato i Tisak media, uspješno je završena u subotu, 10. prosinca u  Arena centru u Zagrebu i Supernova centru u Zadru. Djeca su u dvosatnom susretu s voditeljiima Anjom Planinčić i Ivom Puljekom te glazbenom animatoricom Marinom Šubarić izrađivala božićne ukrase i pjevala prigodne pjesme.

„Radost druženja djece i roditelja na Laudatovim radionicama u Zagrebu i Zadru razveseljeva i nas organizatore, jer je to znak da su obiteljske radionice potreba i u suvremenom životu, iako se često puta čini da su zavladali virtualni svjetovi u kojima nema ljudskog dodira i komunikacije“, istaknula je direktorica Laudata Ksenija Abramović.

Obiteljska stanica sudjeluje i u dobrotvornoj akciji za pomoć obiteljima s brojnom djecom. Po završetku Adventa, u tjednu prije Božića, od prigodne prodaje Laudatovih proizvoda donirat će se poklon bonovima četiri obitelji s brojnom djecom u zajedničkoj suradnji s Caritasom Zadarske nadbiskupije. 

Pridružite nam se na Obiteljskoj stanici i iduće subote, 17. prosinca.
 
Da biste komentirali, prijavite se.