Zlatna harfa u Zagrebačkoj nadbiskupiji

Festival dječjih crkvenih zborova "Zlatna harfa" pod geslom "Mir i dobro" održat će se u župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u subotu, 26. svibnja, s početkom u 11 sati.

zlazna-harfa-info2.jpg
Objavljeno:
 
24.05.2012 00:00

Festival dječjih crkvenih zborova "Zlatna harfa" pod geslom "Mir i dobro" održat će se u župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima u subotu, 26. svibnja,  s početkom u 11 sati.

Na 28. festivalu, uz domaćine će sudjelovati još jedanaest dječjih zborova iz župa Zagrebačke nadbiskupije: "Iskrice" iz župe Sv. Luke ev. – Travno, "Zvjezdice sv. Franje" iz župe Blažene Djevice Marije Anđeoske – Sesvetska Sopnica, "Glasnici" iz župe sv. Ivana Krstitelja – Ivanja Reka; "Anđeli" iz župe Predragocjene Krvi Isusove – Kozari Bok, "Glasnici Velikoga Kralja" iz župe sv. Nikole biskupa – Stenjevec II, "Plamičci" iz župe Sv. Petra – Zagreb, "Čarobne frulice" iz župe Sv. Obitelji – Zagreb, "Don Bosco" iz župe sv. Ivana Boska – Podsused, "Sveti Maksimilijan Kolbe" iz župe BDM Majke Crkve i sv. Maksimilijana Kolbea, Trnovčica – Zagreb, "Križići" iz župe Uzvišenja sv. Križa – Siget te "Sunce" iz župe Majke Božje Lurdska – Zagreb.

Izvor: IKA

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: