Dalić i Modrić pred novinarima dan uoči finala

Dan prije povijesnog finala Svjetskog prvenstva u kojem Hrvatska igra protiv Francuske s novinarima su razgovarali izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i kapetan Vatrenih Luka Modrić.
Autor: sport.hrt.hr/Laudato/K.P. Photo: Igor Kralj/PIXSELL subota, 14. srpnja 2018. u 11:55

Već sam dosta puta ponovio da sam fokusiran na uspjeh reprezentacije. Naravno da su takve izjave lijepe i da gode. Najbitinije mi je uspjeh reprezentacije i da ako Bog da, sutra osvojimo to finale. Te individualne stvari mi nisu prioritet, rekao je Luka Modrić na pitanje što misli o mogućnosti osvajanja Zlatne lopte.

Novinare je opet po tko zna koji put zanimalo što to ima Zlatko Dalić i na koji način je pomogao reprezentaciji da dođe do finala SP-a.

Kao što i možete vidjeti u finalu smo Svjetskog prvenstva. Toliki je bio uspjeh izbornika. Došao je u jednom teškom trenutku za nas i kroz priču pokušao nam je dići samopouzdanje i dati nam do znanja da smo dobri i veliki igrači. Napunio nas je samopouzdanjem. Njegova iskrenost i pristup prema svakom igrači posebne su kvalitete izbornika. Jako smo sretni što je tu i što je pokazao svoje vrijednosti kao trener ali i kao osoba, rekao je Modrić.

Vidimo samo djelić onoga što je u Hrvatskoj, ali zaista smo sretni kad vidimo koliko su sretni u domovini. Bez obzira dobijemo li ili izgubimo, bit će taj veliki seizmički poremećaj ljudi. Ako Bog da, bit će četiri milijuna ljudi na ulicama sutra i nadmašit ćemo Argentinu i Brazil po slavlju, rekao je Dalić.

Prošao sam puno toga u životu i poruka je da se nikad ne predaješ i da uvijek vjeruješ u sebe. Bez obzira što se desi, moraš vjerovati u sebe i boriti se za svoje snove i uspjehe. To me uvijek vodilo u karijeri, rekao je Modrić.

 

Da biste komentirali, prijavite se.