Goran Čolak ponovno srušio svjetski rekord

Samo dva mjeseca prošla su od posljednjega velikog uspjeha i još jednoga svjetskog rekorda, a nove sjajne vijesti stižu od najtrofejnijeg ronioca na dah svih vremena - našega Gorana Čolaka!
Autor: gad.hr/Laudato/D.T. Photo: gad.hr četvrtak, 15. lipnja 2017. u 16:46
Na CMAS Europskom bazenskom prvenstvu koje se održava u Cagliariju u Italiji, Goran Čolak, višestruki svjetski prvak i svjetski rekorder, skinuo je još jedan svjetski rekord!
 
U tehnički iznimno zahtjevnoj disciplini ronjenja na dah bez peraja (DNF), prvog finalnog dana Europskog bazenskog prvenstva Goran je srušio novi svjetski rekord te preronio 205 metara - u jednom jedinom dahu!
 
Čolak je tako potvrdio ovogodišnju izuzetnu sportsku formu najavljenu već ranije postignutim sjajnim rezultatima i svjetskim rekordom s početka sezone.
 
Za razliku od većine ostalih natjecatelja, Goran u Cagliariju ''juriša'' na najviša postolja u čak četiri od pet disciplina, a išao bi i na svih pet da ga u tome nije spriječila samo gusta satnica ovoga prestižnog sportskog natjecanja. Nakon DNF-a slijedi statika, a potom i dinamika sa stereo te dinamika s mono-perajom.
 
I najnovijim rekordom Goran je potvrdio da za njega doista ne postoje granice. Poželimo mu stoga i u nastavku prvenstva da svojim izvanserijskim rezultatima sruši nove rekorde i još puno nas puta ostavi - bez daha!

 
Da biste komentirali, prijavite se.