Najtrofejniji ronilac na dah svih vremena ponovno ruši granice i reda pobjede!

Goran Čolak postigao je izvanserijski rezultat od 9 minuta i 58 sekundi – zadržanih u jednom jedinom dahu, i tako ostavio za sobom sve suparnike, a prije svega svojega velikog konkuretna, sjajnog Španjolca Aleixa Seguru Vendrella!
Autor: gad.hr/Laudato/D.T. Photo: gad.hr/Laudato petak, 16. lipnja 2017. u 16:39
Goran Čolak dan nakon što je uvjerljivo osvojio zlatnu medalju i srušio svjetski rekord u disciplini dinamike bez peraja (DNF), popeo se na najviše postolje i osvojio još jednu zlatnu medalju!
 
Na CMAS Europskom bazenskom prvenstvu koje se održava u Cagliariju u Italiji, u disciplini statike (STA) Goran Čolak postigao je izvanserijski rezultat od 9 minuta i 58 sekundi – zadržanih u jednom jedinom dahu, i tako ostavio za sobom sve suparnike, a prije svega svojega velikog konkuretna, sjajnog Španjolca Aleixa Seguru Vendrella!
 
Samo dan prije 205 metara i svjetski rekord u DNF-u, a sada ovaj izvanserijski rezultat u statici!
 
Naš ''čudesni Hrvat'' potvrdio je tako ovogodišnju izuzetnu sportsku formu najavljenu već ranije postignutim sjajnim rezultatima i svjetskim rekordom s početka sezone.
 
Za razliku od većine ostalih natjecatelja – većinom specijalista, Goran u Cagliariju ''juriša'' na najviša postolja u čak četiri od pet disciplina, a išao bi i na svih pet da ga u tome nije spriječila samo gusta satnica ovoga prestižnoga sportskog natjecanja. Nakon DNF-a slijedi dinamika sa stereo perajama te naposljetku i dinamika s mono-perajom.
 
I najnovijim rekordom Goran je potvrdio da za njega doista ne postoje granice. Poželimo mu stoga i u nastavku prvenstva da nas svojim izvanserijskim rezultatima još puno puta ostavi - bez daha!

 
Da biste komentirali, prijavite se.