U Splitu dodijeljena priznanja najboljima u KMNL ''Ivan Pavao II.'' i Sudamja kupu

Najbolje momčadi i igrači Katoličke malonogometne lige "Ivan Pavao II." te Sudamja kupa susreli su se u srijedu, 26. lipnja u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu na uručivanje odličja, pehara i medalja.
Autor: smn.hr/Laudato/D.R. Photo: smn.hr četvrtak, 27. lipnja 2019. u 15:49

Njih je ugostio Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić, zajedno s povjerenikom Ureda za pastoral mladih dr. Don Mihaelom Provićem i voditeljem sportske sekcije Ureda za mlade Mladenom Jurićem.

Četvrti put zaredom trofej najbolje momčadi Prve lige podigla je momčad župe sv. Josipa iz Dugog Rata. Oni su nedavno na nacionalnoj završnici u Varaždinu osvojili treće mjesto te tako na lijep način predstavili svoju nadbiskupiju. Pehar za drugo mjesto te za 'fair play' pripao je momčadi župe Pomoćnice kršćana s Kmana, dok je treće mjesto osvojila župa sv. Andrije sa Sućidra.

Trofej za pobjednika Druge lige podigla je momčad župe Gospe od Otoka iz Solina. Drugo mjesto pripalo je župi sv. Ante iz Zadvarja, a treće mjesto župi Gospe od Pojišana iz Splita.

Za najboljeg strijelca Prve lige nagradu je dobio Milan Družijanić (sv. Mihovil, Kamen), dok je u Drugoj ligi najviše golova postigao Luka Šarić (Pojišan).

Nagrađeni su i ovogodišnji najbolji natjecatelji Sudamja kupa, koji se održava uoči svetkovine sv. Duje. Prvo mjesto osvojila je župa sv. Andrije iz Sućidra, drugo mjesto sv. Ante iz Zadvarja, a treće župa Uznesenja BDM iz Splita.

 

Da biste komentirali, prijavite se.