[VIDEO] Iz Bruxellesa: Ljudi na ulici spontano pljeskali dječaku s hrvatskom zastavicom

Nakon finala tročlana obitelj prošetala centrom europske metropole, a sinčić je nosio malu hrvatsku zastavu. Ovakvu reakciju okupljenih nisu očekivali..
Autor: gol.dnevnik.hr/Laudato/M.P. Photo: screenshot utorak, 17. srpnja 2018. u 11:45

''Proud to be Croat'', napisala je jedna Hrvatica iz Metkovića s prebivalištem u glavnom belgijskom gradu Bruxellesu. No video koji je išao uz objavu neke će dirnuti i do suza.
 
Naime, u nedjelju je nakon finala tročlana obitelj prošetala centrom europske metropole, a sinčić je nosio malu hrvatsku zastavu. Kako su prolazili ulicom, tako su okupljeni prolaznici i oni koji su sjedili u kafićima počeli spontano pljeskati.
 
Pljesak se pretvorio u ovacije i opće oduševljenje koje će ova obitelj pamtiti cijeli život. Oni su bili simbol onoga što možemo naći u komentarima na društvenim mrežama. Hrvatska je u očima dobrog dijela svijeta bila ljubimac navijača koji su pratili Svjetsko prvenstvo.
 
Belgijanci su osvojili treće mjesto te su i oni na spektakularan način dočekali svoje nogometaše, no teško da će u našim srcima itko nadmašiti onu ludnicu koja je za vrijeme dočeka satima vladala na ulicama Zagreba.


Da biste komentirali, prijavite se.