Svijet

Asiji Bibi dopušteno zadržati krunicu koju joj je darovao Papa

Međunarodno je zanimanje za moj slučaj bitno za mene. Upravo sam zahvaljujući tomu još uvijek živa, riječi su Asije Bibi.
21. ožujka 2018.

Proslavljen zaštitnik Mostarsko-duvanjske biskupije

Biskupi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine započeli su svoje 72. redovito zasjedanje koje se održava 20. i 21. ožujka u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Mostaru.
20. ožujka 2018.

Raste broj obraćenika s islama na kršćanstvo

Na biskupa se nadovezao Michael Varton, predsjednik francuske podružnice organizacije ''Open Doors'' rekavši kako je u Iranu 675 000 ljudi prešlo s islama na kršćanstvo u posljednjih 25 godina.
20. ožujka 2018.

Nadbiskup Hranić sudjelovao u radu Komisije CCEE Evangelizacija i kultura

Prvi susret Komisije Vijeća Europskih biskupskih konferencija (CCEE) Evangelizacija i kultura održan je 15. ožujka u Rigi (Latvija).
19. ožujka 2018.

Papa u San Giovanni Rotondu

Sveti Pio je žrtvovao svoj život i bezbrojne muke, susrećući Gospodina u braći, riječi su pape Franje.
17. ožujka 2018.

Papa posjetio rodno mjesto sv. Pija iz Pietrelcine

Papa Franjo je danas u prigodi stote obljetnice pojavljivanja stigmi (Kristovih rana) na tijelu svetog Pija iz Pietrelcine i 50. obljetnice svečeve smrti posjetio svečevo rodno mjesto, Pietrelcinu i njegov grob u San Giovanni Rotondu.
17. ožujka 2018.

Tiskovna konferencija u sklopu zajedničkog zasjedanja HBK i BK BiH

U srijedu, 14. ožujka u Svećeničkom domu Vrhbosanske nadbiskupije u Sarajevu upriličena je konferencija za novinare u okviru XX. redovitog zajedničkog zasjedanja članova BK BiH i HBK koje se održava toga dana u Nadbiskupskoj rezidenciji u glavnom gradu BiH.
15. ožujka 2018.

[VIDEO] Petir: Hrvatska već ima sve mehanizme za borbu protiv nasilja nad ženama

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir podnijela je Europskom parlamentu pisanu izjavu te je komentirala najave o mogućoj ratifikaciji Istanbulske konvencije u Hrvatskoj.
15. ožujka 2018.

Židovi, kršćani i muslimani zajedno za očuvanje planeta

"Briga za sve stvoreno polazeći od enciklike pape Franje Laudato si", bila je tema skupa na kojemu su židovi, kršćani i muslimani zajedno razmišljali o tomu kako očuvati zajednički dom.
14. ožujka 2018.
Prikazujem rezultate 1-10 (od 4105)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

Arhiva