Blokirana facebook stranica portala Medjugorje-info

S portala obavještavaju kako prije blokiranja njihove stranice, od strane Facebooka-a nisu dobili nikakvo upozorenje ili pojašnjenje.
Autor: medjugorje-info.com/Laudato/J.B. Photo: medjugorje-info.com ponedjeljak, 05. ožujka 2018. u 11:33

Facebook stranica portala Medjugorje-info blokirana je, nakon što su administratori dobili obavijest kako 'sadržaj objavljen na stranici nije u skladu s Facebook-ovim uvjetima i standardima zajednice'.

S portala obavještavaju kako prije blokiranja njihove stranice, od strane Facebooka-a nisu dobili nikakvo upozorenje ili pojašnjenje, najprije im je smanjen doseg objavljenog sadržaja, a zatim je stranica ugašena uz obavijest da 'sadržaj trenutno nije dostupan'.

- Žalili smo se na taj postupak Facebooku ali odgovor još nismo dobili. U međuvremenu naši članci ne dolaze do dijela čitatelja koji ih „otvaraju“ preko društvenih mreža, niti se mogu dijeliti preko Facebooka. Za sada nam nije poznato je li stranica trajno ili privremeno uklonjena, a nije nam poznato ni zašto se Facebook “odlučio” na taj korak- navodi portal medjugorje-info.com.

Na portalu navode kako svoje tekstove objavljuju u skladu sa Standardima zajednice Facebook, te da je moguće da se radi o cenzuri lažnih prijava.

Nadamo se kako će Facebook ipak vratiti stranicu portala Medjugorje-info, te da će čitatelji i na taj način moći doći do njihovih tekstova, a vi u tome možete pomoći na sljedeći nači:

Kliknite na link: https://www.facebook.com/help/contact/164405897002583…
te na mjesto Web address (URL) of Page kopirate ovo: facebook.com/ medjugorjeinfo
Opširan opis: tu napišite Why is this site blocked?

 

Da biste komentirali, prijavite se.