Duhovna obnova: ''Isus i danas ozdravlja!'' koju vodi fra Ivo Pavić

Na programu će svirati i pjevati samostanski bend mladih ''El Shaddai'' s Bistrika i bend ''Božji glas'' iz župe Šurkovac.
Autor: Fra Danijel Rajić/Laudato/D.T. petak, 03. studenog 2017. u 17:57
Franjevački samostan sv. Ante Padovanskog na Bistriku u Sarajevu organizira adventsku duhovnu obnovu koja će trajati šest dana, od ponedjeljka 4.12. do subote 9.12.  Voditelj programa je dr. fra Ivo Pavić. 
 
Svakog dana program započinje molitvom svete krunice u 17:00 sati. Predavanje je u 17:30 sati, a sveta Misa sa propovijeđu u 18 sati. Nakon svake svete Mise biti će pojedinačan blagoslov. Moliti će se molitve za oslobođenje i ozdravljenje a bit će i blagoslov vode, soli i nabožnih predmeta. 
 
U utorak, 5.12. je zavjetna sveta Misa svetom Anti. U četvrtak, 7.12. nakon svete Mise biti će Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. U petak, 8.12., na blagdan Bezgrešnog začeća BDM, biti će posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu. 
 
Program duhovne obnove završava u subotu, 9.12. s Misom u 11 sati. Na programu će svirati i pjevati samostanski bend mladih ''El Shaddai'' s Bistrika i bend ''Božji glas'' iz župe Šurkovac.
 
Da biste komentirali, prijavite se.