Gospa Fatimska večeras ujedinjuje svijet u molitvi za mir

"Mater Fatima" - jednosatna molitva za mir u svijetu iz Gospina svetišta u Fatimi započet će u 21 sat po hrvatskom vremenu.
Autor: IKA/Laudato/K.P. Photo: Ivan Dominik Iličić četvrtak, 04. travnja 2019. u 19:28

Do danas je prijavljeno više od 70 svetišta diljem svijeta u kojima će se moliti istodobno kad i u Fatimi, a izravan prijenos ostvarit će 90-ak medija, radija i televizija, te društvene mreže.  Podsjetimo, mjesto molitve za mir je župna crkva u Fatimi u kojoj su kršteni fatimski vidioci. Ondje će se održati sat Klanjanja, molit će se Krunica i Posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Bit će uključeno više svjetskih jezika, kao i nakana: za mir u svijetu, za obraćenje grešnika, kao naknada bezgrešnim srcima Isusa i Marije, za obraćenje Rusije te za duše u čistilištu. Središnji molitveni vapaj upućujemo Gospi moleći da Njezina ljubav dopre do svih krštenih na svijetu: do župa, bolnica, obitelji, marijanskih svetišta, zatvora, sveučilišta, umjetnika, škola, sportaša, političara, poslodavaca, vojnika, domova za stare i nemoćne, društvenih mreža i redovničkih zajednica…

Osim radijskih i televizijskih postaja diljem svijeta, u ovu molitvu uključuju se i Gospina svetiša i župe koje će u vremenu od 21 do 22 sata također moliti na iste nakane.

 

Da biste komentirali, prijavite se.