[DANAS U 15 SATI] Kardinal Puljić predvodi Svehrvatsku posvetnu molitvu

S početkom u 15:00 sati kardinal će pročitati Svehrvatsku posvetnu molitvu, a po završetku posvetne molitve izmolit će se krunica Božjeg milosrđa.
Autor: laudato.hr/D.R. Photo: Svehrvatska posvetna molitva (Facebook) nedjelja, 19. travnja 2020. u 11:02

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić predvodit će svehrvatsku posvetnu molitvu domovine i dijaspore u Drugu vazmenu nedjelju 19. travnja u katedrali Presvetog Srca Isusova u Sarajevu.

S početkom u 15:00 sati kardinal će pročitati Svehrvatsku posvetnu molitvu, a po završetku posvetne molitve izmolit će se krunica Božjeg milosrđa.

Predviđen je prijenos uživo na službenoj Facebook stranici, te na YouTube kanalu portala Nedjelja.ba,  a u tome svojom molitvom mogu sudjelovati svi vjernici.

 Kako moliti Svehrvatsku posvetnu molitvu:

Staloženo, u molitvenom raspoloženju, čitajući od početka do kraja tekst  Svehrvatske posvetne molitve, s početkom u 15 sati. Po završetku cjelokupnog teksta posvetne molitve dodati još Usrdne molbe Presvetoj Duši Kristovoj te za kraj izmoliti Krunicu Božjeg milosrđa.

Predviđamo prijenos internetom uživo. Ako iz bilo kojeg razloga prijenos uživo nećete moći pratiti, molite sami ili s ukućanima, polaganije izgovarajući tekst Svehrvatske posvetne molitve. Po završetku cjelokupnog teksta posvetne molitve dodati još Usrdne molbe Presvetoj Duši Kristovoj te za kraj izmoliti Krunicu Božjeg milosrđa.

Da biste komentirali, prijavite se.