Izložba djela Josepha Ratzingera/Benedikta XVI.

Za vrijeme nadolazećeg Papinog pohoda Njemačkoj, njemački izdavač Herder i Vatikanska nakladnička kuća organizirat će izložbu djela Jospeha Ratzingera/Benedikta XVI., a koja su prevedena na razne jezike.
srijeda, 14. rujna 2011. u 00:00
Za vrijeme nadolazećeg Papinog pohoda Njemačkoj, njemački izdavač Herder i Vatikanska nakladnička kuća organizirat će izložbu djela Jospeha Ratzingera/Benedikta XVI., a koja su prevedena na razne jezike. O tome je izvijestila 13. rujna Vatikanska izvještajna agencija (Vatican Information Service, VIS). 
 
„Ova izložba je jedinstvena“, piše u službenom priopćenju. „Naime, izložba će prvo biti priređena u Castel Gandolfu za Svetog Oca, potom će biti premještena u Vatikan te će se na kraju izložba moći razgledavati u Freiburgu, točnije u glavnom uredu izdavačke kuće Herder. Na izložbi će se moći vidjeti 600 knjiga iz više od 25 zemalja. Prvi put će javnosti biti dostupno rumunjsko izdanje 'Svjetlost svijeta' zajedno s kineskim izdanjem 'Bog i svijet', a moći će se vidjeti i mnoge druge monografije Josepha Ratzingera/Benedikta XVI.“ 
 
U Vatikanu će izložba biti otvorena 16. rujna, a u Freiburgu 24. rujna kada će biti predstavljena na konferenciji za novinare u povodu Papinog pohoda Njemačkoj.  
 
Izvor: VIS                                                           
 
Da biste komentirali, prijavite se.