Crkve u Hrvata - novi kalendar HKD Napredak

Prihod od prodaje kalendara namijenjen je Fondu za stipendiranje i sveučilište 'Ivo Andrić-Vladimir Prelog'.
Autor: ktabkbih.net/Laudato/J.B. Photo: hkdnapredak.com petak, 10. studenog 2017. u 18:53

Tradicionalno, svake godine Hrvatsko kulturno društvo Napredak tiska tematski zidni kalendar. Nakon što je prošlogodišnji, s temom svjetskih, europskih, bosanskohercegovačkih i hrvatskih mostova izazvao veliku pozornost, Napredak je za 2018. priredio kalendar s temom Crkve u Hrvata.
22.jpg
Napretkov kalendar za 2018. formata je A3, na 14 listova i potpisuje ga Agencija za grafički dizajni i nakladništvo OBJEKTIV iz Mostara. Svi koji žele kupiti kalendar po simboličnoj cijeni od 5 KM (20 KN) mogu ga naručiti na mail: info@hkdnapredak.com ili na telefon: + 387 (0)33 222 876. Prihod od prodaje kalendara namijenjen je Fondu za stipendiranje i sveučilište 'Ivo Andrić-Vladimir Prelog'.

HKD Napredak, od svog utemeljenja 1902., skrbi o đacima i studentima. Pomaganje studentima i dalje je temeljna djelatnost Društva nakon obnove 1990. godine. U posljednjih 20 godina Napredak je podijelio više od 2.850 stipendija i potpora. A koliko je važna ova, slobodno se može kazati, Napretkova misija svjedoči činjenica da je kroz povijest stipendirao i dvojicu nobelovaca, Ivu Andrića i Vladimira Preloga, te umjetnike, pjesnike i znanstvenike svjetskog ugleda, poput Nikole Šopa, Ivana Padovana, Ismeta Mujezinovića i Gabrijela Jurkića.

 

Da biste komentirali, prijavite se.