Predstavljena knjiga '12 pravila za život' dr. Jordana B. Peterson

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u utorak, 23. listopada knjigu dr. Jordana B. Petersona ''12 pravila za život“ predstavili su direktor i glavni urednik te nakladne kuće dr. Miro Radalj i mr. Petar Balta.
Autor: IKA/Laudato/M.S. Photo: IKA četvrtak, 25. listopada 2018. u 09:19
Autor knjige je ugledni klinički psiholog dr. Jordan Peterson. U knjizi dr. Peterson nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koja čitatelju mogu pomoći da dovede svoje misli, osobnost i dom u red i to ne pomoću površnih instant rješenja nego usvajanjem bitnih istina zajedničkih svim ljudima.

Na najteža životna pitanja kao i ona o smislu i sreći života, Peterson odgovara izravno i sveobuhvatno, povezujući drevne mitove i tradicije, psihologiju, filozofiju i religiju sa zapanjujućim otkrićima najnovijih znanstvenih istraživanja. To čini na dojmljiv i jednostavan način, pišući s puno humora i s mnoštvom konkretnih primjera.

''12 pravila za život'' knjiga je koja iz temelja potresa suvremena općeprihvaćena stajališta, knjiga koja će preobraziti i uzdići srce i um svakog čovjeka.

Da biste komentirali, prijavite se.