''Susret Zovem Te'' - nova vjerska aplikacija

Aplikacija ''Susret Zovem Te'' nastala je sa željom da se mladima što više približi duhovni poziv.
Autor: redovnistvo.hr/Laudato/D.T. Photo: redovnistvo.hr srijeda, 28. veljače 2018. u 08:43
Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja Hrvatske redovnička konferencija objavila je aplikaciju za pametne telefone pod nazivom ''Susret Zovem Te''. Aplikacija je nastavak rada na časopisu ''Susret'', a nastala je sa željom da se mladima što više približi duhovni poziv. Iz ove aplikacije stoje stvarne redovnice i redovnici aktivni u pastoralu zvanja spremni odgovoriti na pitanja mladih, uputiti ih u otkrivanju, izgradnji i formirtanju duhovnog poziva.
 
Pored mogućnost da se na aplikaciji čita časopis ''Susret'' i prate događanja u organizaciji Povjerenstva, ona odgovara na učestala pitanja o posvećenom životu, donosi svjedočanstva onih koji su se odazvali duhovnom pozivu, razrješava mitove o redovničkom pozivu te druge materijale o duhovnom pozivu. Aplikacija donosi i ''Pravilo za novi početak'' Kongregacija od Presvetog Sakramenta iz Brakkensteina te mnoge druge sadržaje. 
 
U narednoj fazi razvoja cilj je kroz aplikaciju omogućiti i međusobnu interakciju korisnika, umrežiti aplikaciju ''Susret Zovem Te'' sa aplikacijom ''Hrvatska redovnička konferncija'' (koja je u razvoju) kao i drugim aplikacijama. 
 
Apikacija je dostupna na IOS i ANDROID  platformi.
 
Da biste komentirali, prijavite se.