Život prema Životu

Je li i tebe zahvatio egoizam?

Obraćenje traje cijeli život. Tko kaže da je u potpunosti ušao u odnos s Bogom, te da nema nikakve greške i nema što dalje razvijati, čini najveću grešku.
23. studenog 2017.

Život prema Životu

U svijetu raznih nametanja i plasiranja "ispravnoga" što itekako društvo i mediji oblikuju, vjernik kršćanin se lako izgubi. Do čega nam je stalo, što trebamo i kako to činiti? Znamo li uopće koji su nam prioriteti u životu?
09. siječnja 2015.

19 potencijalnih novogodišnjih odluka za vaš duhovni život

Možda ste u novoj godini već odlučili zdravije jesti i početi s redovitom tjelovježbom. No je li briga za vaš duhovni život dio vaših novogodišnjih odluka? Nudimo vam nekoliko malih i praktičnih koraka po kojima ćete u 2015. postati duhovno osnaženi.
07. siječnja 2015.

Ovog Božića daruj si ispovijed

Isus za Božić ne treba tablet, parfem ili čokoladu. Trebaš mu ti! Čist od grijeha i radosna srca! Iako je Isusov rođendan, daruj sebe, da bi mogao darovati i Njega, ali i sve sve oko sebe. Daruj si ispovijed i oslobodi se tereta grijeha jer tako ćeš biti dostojan velikog slavlja.
19. prosinca 2014.

Kršćanski životni paradoks - je li prisutan kod tebe?

Okruženi smo raznim predrasudama, što svojim, što od strane društva. Bombardirani vlastitim i tuđim očekivanjima, kao da nam se nameću vrijednosti ljudske tvorevine, a ona prava istina ipak nam nekako izmiče. Određujemo li mi situaciju ili situacija nas i naše djelovanje? Jesmo li sposobni razlučiti od onoga što je "in" , što nije i povezati to s dobrom?
14. srpnja 2014.

Vjera kao stil života

O nekome ili nečemu nešto moramo i znati da bi u isto mogli vjerovati. Znanje jest početna destinacija puta vjere.
03. travnja 2017.

Ravnopravnost dostojanstva između muškarca i žene u vezi ili braku!?

Uđu li supružnici u brak svjesni ravnopravnosti, te stavlja li par jedno drugog na istu razinu, pozitivni rezultati se mogu očekivati, naravno uz provođenje istoga. Dakle, niti je muškarac iznad žene, niti žena iznad muškarca. Postaju jedno i tako i djeluju.
14. siječnja 2014.

Jesi li ikad pokušao prodati sebe?

Život je pun spoznaja, iščekivanja, nada i zabluda. Nekih smo svjesni, a nekih uopće ne. Dobro je zapitati se što činim i jesam li na pravom putu i kako znam da je to pravi put?
22. kolovoza 2017.