laudato.hr - više od informacije!

Laudato.hr je više od news portala: na internetu ima i previše vijesti, ali naći ono što je istinito, lijepo i dobro – pravi je podvig. Zato je tu Laudato.hr! Okuplja zajednicu čitatelja koji priželjkuju bolji svijet.

Laudato.hr je uveo novinu u hrvatski medijski prostor: na Laudato Internetskoj TeleViziji možete iz Vatikana  izravno pratiti prijenos Angelusa i poruke s audijencija pape Franje i to s prijevodom na hrvatski jezik.

Laudato.hr svakodnevno nudi široku lepezu informacija s posebnim naglaskom na OBITELJ: uz laudato.hr možete unaprijediti kvalitetu življenja i bolje izraziti duhovne, moralne, nacionalne i obiteljske vrednote roditelja, djece i mladih, ali i svih drugih koji imaju pozitivan stav prema svijetu.

Inovativne rubrike portala laudato.hr obuhvaćaju on-line vjeronauk u kojem svećenici odgovaraju na pitanja, kao i redovnice u našoj novoj rubrici Pitajte redovnicu, zatim internetsku propovijed iz ciklusa Apdejtana riječ. Na poveznici Tko je ovdje predstavljamo Naše susrete koji nam otkrivaju koliko oko nas ima ljudi dobre volje i koliko načina da se živi u Kristu, a u Živoj crkvi-profilima bolje upoznajemo ljude zauzete u Crkvi. Naš kalendar nudi vam priču o svecu dana, misna čitanja i svakodnevnu molitvu časoslova.

Renomirane rubrike portala laudato.hr donose vijesti iz svijeta i Crkve, autorske komentare o aktualnim društvenim i političkim temama, gospodarske kolumne, intervjue i reportaže. Laudato.hr posebnu pažnju posvećuje kulturi i umjetnosti, ali i umijeću dobrog života: čitatelji mogu naći savjet kako se snaći u naizgled neznatnim situacijama te kako riješiti probleme s kojima se suočavaju obitelji. Kako bi poboljšali kulturu svakodnevnog življenja priredili smo i gastronomski kutak.

Na jednom mjestu možete naći i informacije o izvođačima i festivalima hrvatske glazbene duhovne scene. Ta je stranica prevedena i na engleski jezik.

Ukoliko želite financijski poduprijeti rad portala Laudato.hr, svoje priloge možete uplatiti na našu udrugu „Ime dobrote“ – na čemu ćemo vam biti vrlo zahvalni – a to možete učiniti na sljedeći način: uplatom na žiro račun

iz Hrvatske HR2423400091510616590 (Privredna banka Zagreb d.d.) ili i

iz inozemstva IBAN HR2423400091510616590 SWIFT: PBZGHR2X.

Želite li biti dio poleta portala Laudato.hr, kao suradnik, podupiratelj ili oglašivač, molimo vas da nam se javite: potrebni ste nam da bismo svijet učinili boljim.

Poštovani pratitelji svega što Laudato čini, pozivamo vas i potičemo: Čitajte nas i molite za nas!