"Terezianum 2012." za pomoć Africi

Humanitarni koncert povodom obilježavanja trodnevnice Svete Terezije od Djeteta Isusa održan je u nedjelju, 30. rujna 2012., u prostorijama istoimene župe u Zagrebu. Sudjelovalo je osam zborova mladih iz različitih župa Zagrebačke nadbiskupije: "Amatus“, “Advocata Croatiae“, “RIM“, “Damask“, “Božja kapljica“, “IUS“, Čedo Antolić i "Hrid“ te zbor domaćin "Haifa“.
utorak, 02. listopada 2012. u 00:00

Humanitarni koncert povodom obilježavanja trodnevnice Svete Terezije od Djeteta Isusa održan je u nedjelju, 30. rujna 2012., u prostorijama istoimene župe u Zagrebu. Sudjelovalo je  osam zborova mladih iz različitih župa Zagrebačke nadbiskupije: "Amatus“, “Advocata Croatiae“, “RIM“, “Damask“, “Božja kapljica“, “IUS“, Čedo Antolić i "Hrid“ te zbor domaćin "Haifa“.

Nakon svečane euharistije koju je predvodio vlč. Odilon Gbènoukpo Singboa, podrijeklom iz zapadnoafričke države Benin, uslijedio je koncert duhovne glazbe. U prepunoj crkvi prekrasni glasovi mladih zboraša oduševili su prisutne koji su ih nagradili gromoglasnim pljeskom.

Sve okupljene je nosio duh zajedništva, pjesme, veselja, mladosti i želje da pomognu u izgradnji popratnih objekata uz školu u Magogu u hrvatskoj katoličkoj misiji u Tanzaniji.

Organizatori poručuju jedno veliko hvala, ili kako bi rekli mališani iz Tanzanije ASANTE SANA, župniku Željku Lovriću i svima koji su bili dio ovog prekrasnog događaja.

Udruga „Gledati srcem“ već drugu godinu za redom dio je ovog prekrasnog slavlja uoči blagdana zaštitnice župe i misionara sv. Male Terezije. Don Dražan Klapež, hrvatski misionar i župnik župe u Magogu svima koji su pomogli šalje pozdrave iz daleke Tanzanije i od srca se zahvaljuje.

Izvor: Laudato

Da biste komentirali, prijavite se.
Najčitanije
    [Error loading the WebPart 'najcitanijeRubrikaClanak' of type 'queryrepeater']
    [DbPathProvider.GetFileContent]: Zone 'glazba' not found.